- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szaniszlokar #6069 üzenetére
Nincs tökéletes TV, főleg ennyiért nincs. Én azt tudom mondani, hogy összességében szép képe van. Nyilván vannak olyan részletek, amikben csak közepes.
Amit linkeltél az bőven jobb kategória. Az itt említett 50hz-es lassúság cserélődött egy 100Hz-es natív panelra, elég komoly elektronikával. Viszont, itt már IPS panel van, aminek gyengébb a feketéje. Ezáltal a kontraszt is. Viszont talán természetesebb a képe és jobb a gyors mozgásoknál.
Emiatt mondom, hogy nincs tökéletes.
Internetes tartalmakban, ahogy én átfutottam nincs különbség. Ugyan azt a Vieira Smart rendszert kapta, mint a kisebb E6E.
Összeségében: Ha belefér a keretbe, akkor lehet a drágább TV, tuti nem fogsz benne csalódni. Jobb és gyorsabb panel mellett azért van egy 3D-s szolgáltatásod is. Plusz, 2.1-es a hangszórója, amitől csodát még nem kell várni, de biztos, hogy kellemesebb hangzást biztosít mint a sima sztereó társai. Egyetlen hátránya, az IPS panelből fakadó gyengébb fekete.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
szaniszlokar #6065 üzenetére
Én most dilemmáztam az ennek a 39-es tesója és az LG 39LN575S között. Végül a panasonic lett. De én nem venném meg 160-ért, 20 ezerrel olcsóbban megkapod ugyan ezt a TV-t! Hátránya, hogy 50Hz-es a panel, de ebben a kategóriában ez a jellemző. Viszont a színeit és úgy általában a képét nagyon dicsérték tesztekben.
Illetve, ha 160 ezred van rá, akkor már 3d-s modellek is vannak. pl LG 42LA620S vagy Samsung 40F6400, amikkel szerintem már jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest