- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #22267 üzenetére
Tudom, eléggé el vagyunk maradva pár országhoz képest TV csatorna téren.
Hétvégente amikor otthon vagyok, akkor viszont jó lenne pár filmet megnézni full hd-ban/3d-ben.Azt esetleg meg tudná mondani valaki, hogy DiGi-s régi Hyundai beltéri ráköthető egyáltalán ezekre az új TV-kre? Illetve mivel a beltéri nem képes HD minőségben venni a jelet, így gondolom nem is lenne HD-ban egyik csatorna se. Szóval kellene egy beltéri csere is vagy DiGi Smart Cam?
-
Gicz
addikt
válasz
Dilikutya #18876 üzenetére
3-4méterre fullhd tartalomhoz 65"tv kellene
M1-et én sem nézek gyakran, de azért az nem igaz hogy úgy általában ki lehet jelenteni hogy fos a minősége.
hdmi-n 10méterre is bőven el lehet vinni a jelet.Akkor a konklúzió az, hogy 3-4 méteről 32"-en az sem tűnne fel ha 640x480 lenne a TV
szóval nyugodtan veheted a kisebb felbontásút ha számít hogy pár ezerrel olcsóbb, de érdemesebb a fullhd-t venni mert általánosan jobb képminőséggel rendelkeznek, jobb kontraszt, jobb betekintési szög stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest