- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
nightshadow #559 üzenetére
kábelen érkezik az adás, de ha van benne dvb-s ? foggalmam sincs hogy ki tudom e használni ez a baj
Tul képpen akkor magától keresne müholdas csatornákat , és nem kellene a kábel sem ? -
mrThomi
addikt
válasz
nightshadow #556 üzenetére
mire jo a DVB-S ? már közbe utánna kérdeztem és nem lehet kapni sajnos, de már tovább nézegettem a tv-t valszeg várok karácsonyig, és a leárazásokra ! ezzel szemezgetek most Samsung UE40ES6710, de ahogy irtad az előző forumrol a Sony 40HX750 se egy rossz,csak ezt a példányt nem találtam a media markt keresöbe ! promarkt van még itt ahol érdemes nézelödni, de ott sem !
-
attilav2
őstag
válasz
nightshadow #508 üzenetére
DRM-es szar a samsung PVR-e, csak azzal a tv-vel lehet lejátszani amivel felvették.
A Sharp .TS-be ment, azzal meg azt csinálok amit akarok. Leginkább dvd-t a Pvastrumento, Cuttermaran, Ifoedit trióval.A Sharp-nak van valami negatív tulajdonsága? Szvsz az a befutó. Bár azt vettem észre hogy a menürendszere az Orion LCD tv-ihez nagyon hasonló ha nem ugyanaz(Használati utasítás képei alapján), Orion LCD-t volt lehetőségem hosszabb ideig nyomkodni, szvsz nem rossz a menüje.
A Ledes Orionokról mi a véleményetek? Ha azok is tudnak PVR-t akkor akár az is nyerő lehet. -
bajtokarpi
őstag
válasz
nightshadow #488 üzenetére
Köszönöm. Amúgy mindenben megfelelne az LG. Nagyon látványosan rossz a sport az LG- nagyon?
-
Asanto
tag
válasz
nightshadow #484 üzenetére
Köszönöm.
Az LG 42LK450 is ugyanolyan jó képminőség és inputlag szempontjából, vagy más típust válasszak nagyobb méretben? Ja és falra szerelhetőség előny lenne, a magyar lg oldalon ez nekem nem derült ki egyik méretnél sem, bár látom vékonyak a tv-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest