- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
#75912448 #6529 üzenetére
Na igen, ebből a szempontból a toshiba érdekesen csinálja, ugyanis náluk nem úgy vannak ill. nincsenek kategóriák, gyakorlatilag mindegyik egy szinten van, de úgy különböztetik meg őket, hogy pl. csak két méret van belőle és a nagyobb vagy a kisebb már más típusszámot kap, így és ebből a szempontból nehéz tájékozódni. Azért az nem egy rossz dolog, hogy az aktív 3D-s kijelzői PSA panelekkel szereltek, teljesen más képi világ mint a többi VA. Ha szerencséd van akkor kifoghatsz egy segítőkész emberkét.
Ez pl jó lenne ha nem lenne passzív. Az aktív testvére (igaz abból kisebb méretet gyártanak) véleményem szerint és a látottak szerint is sokkal jobb volt, mindenben, amellett, hogy a színei is rendben voltak, a feketéje mélyebb és részletező volt. -
lorinser
senior tag
válasz
#75912448 #6375 üzenetére
Illetve még ezt: [Philips 55PFL6008K]
Bár ez kicsit több 350k-nál de még ekkor is érdemes megtekinteni.
-
elcse
csendes tag
válasz
#75912448 #6358 üzenetére
Köszönöm, pont hasonlóan gondolkodom.
Akkor szűkült
- F6650-re
- LM760-ra és
- ET60-raA 6650 és az ET60 jelenleg fej-fej mellett van ár / érték / méret arányban. Az LG (ha van) kisebb méret ebben az árban.
Még egy láma kérdés: aki használja, milyen az ET60 hangja a "mélynyomóval"? Tényleg annyira vacak? Ha TV-zéshez nem akarom bekapcsolni a hifit, annyira doboz, mint a Samuk?
-
Montiii
csendes tag
válasz
#75912448 #6352 üzenetére
Szia!
Néhány előttem szólóhoz hasonlóan, én is a TX-L32E6E jelzésű Panát néztem ki. Ugye a tesztből kiderült, hogy VA panelos, és hogy ott éppen emiatt (is) dicsérik a tv-t.
Most az este utána olvastam az IPS vs. VA dolognak. De csak régebbi oldalakat találtam, ahol gyakran kiemelték a VA panelok lassú válaszidejét, illetve az input lagot. Ezek mennyire jellemzőek a jelenlegi VA panelokra? Én mennyire fogom ezt észrevenni a tv-n, ha egyáltalán észreveszem? A teszten is jókat írtak a tv-ről, itt a fórumon is úgy néz ki, hogy dicséri az a pár ember, aki felhozta ezt a tv-t.
-
válasz
#75912448 #6326 üzenetére
Köszönöm válaszod. Én ebből az szűrtem le hogy a pana kicsit jobb alapban (2d-ben), a samsung meg lényegesen jobb 3d-ben.
Mivel a 3d hidegen hagy ez alapján a pana a nyerő. A mozgásmegjelenítés fontos, én alapvetően teniszt szoktam nézni ahol számíthat. Ott viszont nagyon (nem lenne rossz jobban látni egy gyors szerva kemény return kombóban hogy hol a laszti)
Ha még valakinek van infója azt köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Kés topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest