Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, elofordulhat, hogy keresi az ilyen temakat (en szoktam...), es igaza ia van
az alalpwlvek kozt pontosan le van irva, hogy mit miert nem lehet, es a warez is kozte van
ja, es az idokorlatozas kijatszasa szvsz a rendszerujratelepitest kiveve torvenybeutkozo (bar lehet, hogy akkor is)
ja es a vegere egy jo hir is: ezek a progik altalaban csinalnak rejtett kilcsokat is, amiket igen nehez megtalalni...;] -
hezso
aktív tag
1. Registeres törölgetés: nem nagyon jön be, free progik lerakják máshova is mennyi van még hátra, pl. remote administratort nekem nem sikerült 30napnál tovább működésre bírnom, szal maradt a crack...
2. Általában az idővisszaállítás még a legújjabb progiknál is bejön, nekem még nem sikerült olyan programot találnom, aminél ne ment volna. De én ezt nem szeretem, mert utálom ha nem jó a dátum... -
VladimirR
nagyúr
kinek az oldalan alook?
a ph!-en, probalom irtani a warezt, ahol lehet; persze en is hasznalok tort programokat, de ezek hasznalatat megoldom magam, vagy az erre alkalmas helyen, nem pedig ott, ahol ''kerik'' a varez mellozeset...
cd-iras: nyugodj meg, a cd-k araba belekalkulaltak azt, hogy lopott zenet tarolnak rajta...
dvd-rip: meg fogsz lepodni, de en tobbsegeben azert rippelek, mert feltem az eredeti lemezt... (es ugye muszaly rippelni, mert bar a torveny engedi, a dvd nem teszi lehetove az egyszeru masolat kesziteset...)
regisztry: egyreszt azt kerdezted, hogy mit torolj, hogy a program megvasarlasa nelkul, a vedelmet megkerulve hasznalhasd, masreszt leirtam normalisan, hogy nem fog menni, mert jol elbujtatjak... -
Cane
őstag
''Annak idején találtam egy patch-et...''
Abban is biztos lehetsz, hogy azt nem a program gyártója adta ki hozzá, így ezt nem nevezém patch-nek, ez már tényleg w/ 3z. A 30 vagy akár X napos korlátozás azért van, ha megtetszett akkor a próbaidő alatt/után megveheted, nem pedig ''peccselgeted''...▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Dilikutya
félisten
de sajnos nem túl valószinű hogy ennyire gyorsak lennének a srácok ugyhogy marad havonta egy windows reinstall ha nem akarsz az alapelvektől eltérni :) bár aki itt ezeket az alapelveket mind megtartja az nem is élő lélegző ember :D
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tray
aktív tag
És ha fizetnél érte?
Áh mindegy, ez egy nagyon álszent beszólás volt tőlem. :(((
Na de már belekezdtem. Szóval csak annyit, hogy mindenki így csinálja, de azért reklámozni nem kéne.
És ha már elárultuk, hogy windows újrainstallal vagy újabb free trial telepítéssel kitolható a program használata, tegyük hozzá, hogy ez ugyanúgy illegális, mint a crack felrakása, hiszen a célod ugyanúgy a program használhatóságának törvénytelen meghosszabbítása.Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest