Hirdetés
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Jaaaj, nemá, esküszöm, mindig téged látlak ilyen beszólásokkal! :DD
KEresed az ilyen topicokat? :)) Megnézném a gépedet... :D
Amúgy miféle illegalitás? Én egy free trial használok. hogy hogyan, az mindegy. :D
De maga a program a hivatalos honlapról van letöltve, tehát teljesen legaális. És nem használok patchet (ok, nem jött be, de akkor se használok), tehát minden legális. És ha majd a regisztriből kitörlök adott fileokat, vagy format c-t csinálok, azt tiltja a törvény???? :F
:CMindig az X jelöli a pontot...
-
Dilikutya
félisten
nem cracket keresett hanem azt kérdezte hogy mit kell a registry-ből kiganajozni hogy újra fel lehessen tenni és menjen ismét 30 napig... már ezis bűn? :D sztem nem olyan hülye hogy ne tudna cracket keresni de látod betartja az alapelveket és csak free software :D amugy kiváncsi lennék mivan az Windows XP CD-dre rászitázva, fogadni merek hogy nem az hogy Microsoft Windows® XP hanem CD-R 80 min ;]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest