- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
-
pbujna
aktív tag
csere 2x512 Kingmax Hardcore 500-ra? Garilevelet adom hozzá (örökélet gari). Sajna a lapomban nem hajlandó 480-nál többet menni, mert nem szereti az intel chipsetet. Ez sajnos mind1-ik kingmax-szal így van. Fizetnék rá + állom a postát is (ha nem jársz fenn Pesten az ünnepek között)...
-
plukacs7
aktív tag
Hm... meg kell gondolnom. Most építgetek A64-es szisztemet, aztán nem tudom, hogy sima léghűtéssel egyáltalán ki tudom-e hajtani ezeket a ramokat. S754 és A64 2800+ vagy 3000+ van kinézve.
Egyrészt ugye ez nem dual vezérlésű chipset, másrészt meg nem vagyok túl képben, hogy hogy is kell ezeket a HT link - ilyen szorzó - olyan szorzó dolgokat beállítani. Egyáltalán, létezik itt ''aszinkron'' ram hajtás, mint a mostani Nforce2-mön? Mert az nagyon nem szereti az aszinkront.
De mit kérdezek itt hülyeségeket, te el akarod adni a ramot, nem felvilágosítani rólaAzért ha tudsz válaszolj... mégiscsak te hajtottad mostig
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged