- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
papadzso1
tag
Ja és 5760x1080 nyomom.
-
papadzso1
tag
A gépem Z77-D3h alaplap 2x4Gb ddr 3 1600 ram i7 3770 3.40GHz proci
-
papadzso1
tag
Sziasztok! GTX 970 strixem van három monitoron nyomom és az a kérdésem, hgy elég a gépbe 8Gb ram DDr 3 mert van game aminél le kell venni a grafikát hogy simán menjen.
-
papadzso1
tag
Meg van a kékhalál probléma. Fél év és egy tucat számítógép szerelő után maga jöttem rá.
Két vga csatlakozó van az alaplapomon és a másikba kellett belenyomni
.
-
papadzso1
tag
Él még ez az oldal? Na mind1 ha csak 1 monitoron nyomom akkor tökéletessen fut max grafikán. Tehát itt a három monitoros megosztással van valami gond.Ló volna tudni miért fagy le a gép.
-
papadzso1
tag
Most néztem ha leveszem 5760x1080 és berakom 1920x1080ra akkor megy csak élvezhetetlen a grafika.
-
papadzso1
tag
Ez a játéknál bár hogy is állítom mindig kifagy. The Incredible Adventures of Van Helsing III
-
papadzso1
tag
Azt még ide írom hogy a monitorok így vannak csatlakoztatva: 1 •DVI-D 2: •HDMI 3: •DisplayPort van csatlakoztatva. A DisplayPort egy ilyen aktív DisplayPortal van : http://www.delock.de/produkte/G_61855/merkmale.html
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy Asus Strix GTX970 amit 3db Lg W2486L tipusu monitoron van Surroundban. A gépem tartalmaz egy i7 3770 3.40GHz 8Gb ram és Gigabyte Z77-D3H alaplap. Az volna a problémám hogy játékoknál ki kell kapcsolnom a videó beálításnál ezt azt különben kék képernyővel kifagy a gép. A kérdésem : ez a monitorok nem birják vagy a vga miatt van? Jó volna tudni mi a probléma. Ha jól emlékszem ezt szoktam kikapcsolni : HBAO+ vagy SSAO meg az anizotop szűrést talán.Köszi!
-
papadzso1
tag
Bocsi de már meg is oldottam a problémát. A vga driverben kellett kikapcsolni az élsimítást.
-
papadzso1
tag
Azt elírtam hogy ha minden minimumra leveszek akkor nem fagy ki. Ezt is végig skáláztam vissza kapcsoltam mindent egyenként de fagy.
-
papadzso1
tag
Sziasztokí! Tudnátok segíteni abban, hogy ha játszani akarom a Skyrimet Surroundban és belépek a térképre kifagy a rendszerem. Egy monitornál meg semmi baj. Már kikapcsoltam minden modot levettem a grafikát minimumra de akkor is. Más játéknál is van hasonló de ott kikapcsolom az élsimítást és kész. A rendszerem egy Gigabyte Z77-D3H alaplap 8Gb ddr3-as 1600-as ram intel i7-3770 3.40GHz proci és egy Asus strix gtx970 vga. Kell valamit álítani esetleg a bioszban vagy ilyesmi mert a vga új és mindent megcsináltam mikor beraktam. Új rendszer , a legújabb driver.
-
papadzso1
tag
Kiprobáltam mindent de nem volt probléma. Mostanáig toltam max 8x MSAA és nem fagyott ki. Lehet hogy 2x nem tetszik neki valami.
-
papadzso1
tag
Na hát maxra raktam 1 monitoron 8x MSAA és nincs probléma. Akkor Surroundban nem lehet csak azt nem tudom miért?
-
papadzso1
tag
meglesem 1 monitoron.
-
papadzso1
tag
3db LG Flatron W2486L tipusu led monitor
-
papadzso1
tag
A tápom egy 620w kinai nonam de le akarom cserélni a procim i7 3770 3.40GHz
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy asus strix gtx 970 kari a gépemben és az volna a kérdésem miért fagynak ki a játékok ha rányomom akár a legalacsonyabb 2XMSAA élsimítást. 5760x1080 nyomom és szerintem a karinak birnia kéne. Ha kikacsolom akkor nincs gond.
-
papadzso1
tag
Sziasztok! Van egy asus strix gtx970 kártyám és a dead rising 3 eyefinity nyomnám de még Flawles Widescreen 5760x1080 is kockás a grafika. Ez mitől van?
-
papadzso1
tag
Van ami megy és van ami kifagy. Azt meg tudod mondani mitől fagy ki?
-
papadzso1
tag
Igaz mindet nem probáltam egy monitoron csak az assassint.
-
papadzso1
tag
Köszi de ezt már probálta. És a vicc ha széthúzom a kábeleket és egy monitoron nyomnám már akkor sem megy
érdekes pedig régen ment.
-
papadzso1
tag
Sziasztok! NEkem a problémám az volna, hogy van 3db LG flatron W2486L tipusu led monitor rákötve a asus 6950 2Gb dcII-es videókarimra egy aktív display port kábelal és 2db Dvi-d vel. Működik is de néhány game pl (call of duty black ops 2 vagy assassin's creed black flag nem indul vagy lefagy mióta így nyomom. A crisys 3 például megy medium grafikával. Ezért nem értem mi lehet a baj. Lehet a kártyám nem elég erős vagy máshogy kezeli ezeket a játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest