- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv a VGA topikból irányítottak a többiek:
2009-ben vettem egy konfigot videó gyártásra meg mint munkaeszköz.
1. Gigabyte GA-EX58-UD5 alaplap
2. Intel Core i7 2,66GHz 8MB dobozos Socket 1366 i7-920 ,
3. 12GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair
4. Gigabyte N26OC-896H-B GTX260 896MB DDR3 PCIExpress
5. Enermax Chakra ECA-3050BS táp nélküli fekete ház
6. Corsair PSU-620HX 620W moduláris tápegységEhhez keresek új VGA-t, mert lehet vélhetően csak szoftver/driver baj lehet (vagy újra kéne húzni 5 év után a Win-t?
), de a projektor miatt fél éve - éve elkezdte azt hogy a gép, hogy indulásakor a monitor kikapcsol, no signal- csak villogás. A BIOS információk még láthatók, bootol, majd Win indulásakor a monitor elsötétül. A gépehez van egy projektor is kötve.
A VGA kártya a monitorral DVi-DVI (volt), a projektor meg DVI a VGA-tól , átalakító és Dsub a projektorba (XGA projektor). A start mizériát néha a monitor áramtalanítása - kis pihi - visszadug- megoldotta.Aztán volt hogy elindult a gép, login screen, aztán puff, lekapcs és villogott a monitor. Ekkor volt néha az, hogy maga a projektort bekapcsolva láttam, hogy CSAK azon van kép.
Új VGA kábel sem oldotta meg. Néha az is előfordult, hogy felbontás változásnál, vagy full screen directx után (közben) ALT+Tab -olok a Desktopra akkor a monitor megint elsötétült, villogott a bekapcsoló gombja.
Egy hete kb 3. újraindítás után sem kapcsolt be a monitor, csak a gombja villogott (6-7éves IPS Belinea) és a projektoron sem volt kép. Eldurrant az agyam és vettem egy új LG monitort, a Belinea nagyon meleg volt néha, gyanúm az volt hogy csak a monitor rossz. Az LG most DVI-HDMI kábellel van rádugva. 4 napig király volt, most az is elkezdte ugyenezt.
Sőt, már a totalcommanderben kezdtem fáljokat keresni, amikor zutty, kép elmegy, és villog az új monitor is!!
Így majdnem vettem egy 7500Ft os passzív VGA kártyát, mert hogy 1-2 éve már tkp nem játszok vele (max a Heroes III-al de az meg egy turmixgépen is megy).
Mivel sokszor nincs baja, de néha az új monitor is meghülyül (csak harmada annyiszor) így nehéz elhinni hogy hardver hiba lenne. Érdemes lenne a win-t újrahúzni? Vegyek egy új VGA kártyát is? Mi lehet a baj? Lehet csak vmi beállítás kérdése.
köszi minden tippért
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest