- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
dolbyman #987 üzenetére
Igen, elvileg Dsub-ról is működnie kell. [link]
A 260X-el az is probléma, hogy nem tudjuk (pontosabban nem tudom), hogy vonatkozik-e rá a displayportos megkötés, vagy nem. Szóval egy kicsit lutri, vagy inkább felesleges kockázat, ha még is kéne hozzá egy DP to DVI átalakítás akkor az még + 6-8k ba fájna Neked.
GTX 750Ti-nél nincs megkötés, illetve gyorsabb mint a 260X. -
JoinR
őstag
válasz
dolbyman #983 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, hogy a 260 meg ezek az alsóbb kategóriás kártyák is tudják már. De a Hawaii chipes kártyáknak már nem kell DP a 3 monitorhoz. Ennek utána kell nézni.
ASUS-nak elég jó szokott lenni a gyári hűtése, szerintem 3 monitornál megéri a plusz pénzt, mivel az igénybeveszi a kártyát rendesen. Mondom úgy, hogy nekem a legolcsóbb VTX3D 7870 van a gépemben 3 monitorra (jó X-Edition ha ez számít). Cserélve is volt már 1x
Valószínűleg keresnék egy 3. márkát ami marad olcsóbb, de jó a hűtése -
JoinR
őstag
válasz
dolbyman #981 üzenetére
Tud 3 monitort, csak aktív DP-átalakító kell hozzá (VGA-ra átalakítani azt nem lesz olcsó).
A FLEX DP-port használata nélkül is tudja a 3 monitort, ennyi a különbség.Menni fog, csak jó drágán.
Újonnan 40 ezerért VGA-t értelmes Eyefinity-hez?
Annyiért 260X vagy 265 van, mindkettő gyengébb mondjuk egy régi 7870-nél. Cserébe viszont nem kell aktív átalakító. Persze olyanokra figyelni kell, hogy a DVI-D csatit nem fogod tudni könnyen D-SUB-ra átalakítani, stb.
Összességében 3 D-SUB monitorra Eyefinity-t csinálni meglehetősen körülményes. Ha 40 ezrem lenne VGA-ra, újat biztos nem vennék 3 monitorhoz, a régiekkel viszont szívni kell az aktív DP miatt.Én azt mondom aludjál párat erre a dologra, hátha elmúlik a 3 monitor iránti vágy.
Vagy várd meg míg lesz FullHD monitorod értelmes portokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest