- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
plastic-+
tag
Hali!
Ha csak az áram kábel volt rádugva a 200-s winyo -ra, akkor sem indultm el a gép, a már említett módon...
A SATA bios teljesen normálisan látja a winyo-t!
Szerintem, nem a bios-al van a baj...?
-
plastic-+
tag
Hello Mindenkinek! (ismételten..
)
..akkor bele is vágok..
A gépemben van egy 120 GB-os Maxtor sata winyo, ASUS A7n8X-E Deluxe alaplap, egészen odáig rendesen müködött a gépem, amíg be nem szereztem egy második winyo-t is, ami szintén Maxtor Sata és 200 GByte!
A probléma abban mutatkozik, hogy amikor beszereltem a 2. winyo-t, (tudni kell még, hogy egy pioneer dvd-rw. és egy asus dvd-rom plus egy mobil rack van még a gépemben... [a mobil rack-et nem használom]), a gép nem indult el, illetve hogy pontosítsak elindult, de csak a ''device detection'' képernyőig jutott el, amikor az ide eszközöket keresi, és ott megáll a dolog!
..aztán ha nyomok neki egy reset -t akkor elindul rendesen!???
..és ezek után újra is tudom indítania gépet win-ből gond nélkül! A probléma akkor jelentkezik újból, ha hagyom a gépet egy darabig kikapcsolva álldogálni (..kb annyi idő is elég amíg lehül a táp), és ha újra bekapcsolom a gépemet akkor is mételten jelentkezik a már említett probléma!
Én a Tápegységre gyanakszom.... ő egy CODEGEN 400W PFC
ötlet????
Hali!
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest