- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Szerezz kölcsönbe egy másik tápot. Jobb a 300-as Chieftek mint a 400-as Codegen. Nem a teljesítmény hanem a minőség miatt. A Chieftek biztos, hogy leadja azt a teljesítményt, ami rá van írva míg a Codegen nem mindig.
Nekem 300-as Azona tápom volt, amikor egy kis + kakaót adtam a proccnak egyből elszállt a BIOS mert kicsivel nagyobb teljesítményt akart szívni a tápból, az meg nem tudta leadni. Erre a BIOS megnyeklett mert nem bírta elmenteni a változást. NF7 volt a lap. -
Calogero
addikt
Es akkor beindul ha pl a 2 sta vinyon rajta van a tap es valamelyik optikai cuccrol pedig lehuzod?
Mert ha igen akkor szvsz a tap a ludas. -
plastic-+
tag
Hali!
Ha csak az áram kábel volt rádugva a 200-s winyo -ra, akkor sem indultm el a gép, a már említett módon...
A SATA bios teljesen normálisan látja a winyo-t!
Szerintem, nem a bios-al van a baj...?
-
plastic-+
tag
Hello Mindenkinek! (ismételten..
)
..akkor bele is vágok..
A gépemben van egy 120 GB-os Maxtor sata winyo, ASUS A7n8X-E Deluxe alaplap, egészen odáig rendesen müködött a gépem, amíg be nem szereztem egy második winyo-t is, ami szintén Maxtor Sata és 200 GByte!
A probléma abban mutatkozik, hogy amikor beszereltem a 2. winyo-t, (tudni kell még, hogy egy pioneer dvd-rw. és egy asus dvd-rom plus egy mobil rack van még a gépemben... [a mobil rack-et nem használom]), a gép nem indult el, illetve hogy pontosítsak elindult, de csak a ''device detection'' képernyőig jutott el, amikor az ide eszközöket keresi, és ott megáll a dolog!
..aztán ha nyomok neki egy reset -t akkor elindul rendesen!???
..és ezek után újra is tudom indítania gépet win-ből gond nélkül! A probléma akkor jelentkezik újból, ha hagyom a gépet egy darabig kikapcsolva álldogálni (..kb annyi idő is elég amíg lehül a táp), és ha újra bekapcsolom a gépemet akkor is mételten jelentkezik a már említett probléma!
Én a Tápegységre gyanakszom.... ő egy CODEGEN 400W PFC
ötlet????
Hali!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest