- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixi80
aktív tag
Akinek Genius 12255A hangfala van a bass-t és treble-t, milyen beállításokkal használjátok, mennyire van feltekerve?
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Megérkeztek a Genius 1255A hangfalak, első meghallgatás után azt kell, hogy mondjam, a Philips mini hifim hangja után ég és föld a kettő közötti különbség úgy, a hifi anno 90K, amostani szett meg csak 12K.
Érdemes volt beruházni erre, úgyis majd ezek után rakom össze a az erősítő hangfal szettet, számítógép mellé tökéletes.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem 2.0-ás hangfalak után, szóba került Edifier 1900/1600, MS 40, de arra a következtetésre jutottam, hogy inkább beruházok egy erősítő + hangfal szettbe.
Viszont a számítógép mellé így is kellene egy jó 2.0-ás szett, 10-15K árfekvésben.
Jelenleg egy ilyen mini hifi van összekötve a pc-vel Philips Mini Audio System FW-P750.
Kérdés az lenne, hogy jobban járnék-e hangzásban egy GENIUS SP-HF 1255A párossal?
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv!
-
mixi80
aktív tag
válasz
hoffman_ #15273 üzenetére
Köszönöm a választ!
Már végigolvastam, minden hozzászólást és teszteket ezekkel a hangfalakkal kapcsolatban. Keresőt is használtam.
Éppen, azért írtam, hogy ha az MS40-et venném meg, akkor egyenlőre nem vennék hangkártyát és az alaplap digitális kimenetelére kötném. Csak nem tudom, mert nincs benne tapasztalatom, hogy így megfelelő lenn-e ez a megoldás!?
Pénzben kb. ott lennék, mint az Edifier + hangkártya párossal (talán egy picivel többe is kerülne ez a megoldás).Üdv!
-
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Alesis M1 active 520 usb monitor hanfallal?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Behringer MS 40-et mivel a legjobb összekötni a PC-vel a legjobb hangzás érdekében?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Erre valaki (#15206)?
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Még szeretném megkérdezni tőletek, hogy az MS40-es hangfalak mennyivel jobb hangzásban és minőségben, mint az Eidifier R1600TII, R1900TII?
Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Köszönöm a gyors választ!
Hangkártyát Asus Xonar DX vagy D1-et néztem ki magamnak, teszteket fórumat olvasva.
Zenehallgatás, játék ez lenne a fő irányvonal, filmnézés (pc-én ritkán szoktam filmet nézni).
Kompromisszumokkal melyik lenne a legjobb választás, ennek tükrében?
Jelenleg egy Philips mini hifi van a pc-re csatlakoztatva és ezt szeretném leváltani. Ettől a megoldástól biztosan jobb hangzás érhető el, ezekkel az edifier hanfalszettel.Üdv!
-
mixi80
aktív tag
Sziasztok!
Hangfal szett vásárlásban gondolkozom, a fórumot és a teszteket olvasva, ami nekem eddig tetszenek:
Edifier C3
Edifier S330D
Edifier R1900 TIIElnézést a kérdéseimért, de elég kezdő vagyok a témában:
Zenehallgatás, játék ės filmezésre lenne használva Pc mellé.
Kérdésem, melyiket lenne a legjobb választás ezek közül?
Nem éreznék hátrányt 2.1 vs 2.0, illetve az optikai bemenet hiánya?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest