- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az X230 nagyon szarul szól szerintem, ezt már kifejtettem párszor. Dübörögni lehet vele, de zenét hallgatni nem.
Dübörgésre meg jobb egy vésőkalapács, és a Praktikerből olcsóbb is, valamint azzal lehet lukat is fúrni.
Persze, mint olyan, ez is magánvélemény, sokan vagyunk, ebbe sok ízlés belefér.
-
Ha jól emlékszem, Jézus nagyon jól ismeri az X230-t, nem kell neki bemutatni.
(#8534) Jézus1969
Ha kicsit megtoldod, akkor komolyat léphetnél előre egy R1600-zal.(#8532) Lack999
Mi ez a kétésfeles középmagas-sugárzó a négycollos mellett? Ez abszolút nem ideális design, és akkor nagyon pc voltam. -
-
dudika10
veterán
Nem hallottál még jobb 2.0-t vagy hozzászoktál a kiemelt basszushoz. Hidd el, ha hozzászoknál egyszer a kiegyenlített hangzáshoz akkor utána nem akarnál annyi basszust.
Ibituba: nálam általános séma, hogy amiről nem írtak még semmi rosszat az felejtős. Ha valamiről csak jót írnak akkor még nem hallotta olyan aki objektíven leírná, hogy mit is tud.
De ha valaminek leírják a hátrányát, előnyét, stb akkor azért annyira már nem lehet mellényúlni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest