- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
atish15 #4664 üzenetére
Nincs mit.
Egy hasonló hangszóróval volt problémája egyik ismerősömnek (kb ugyan ez, csak mélynyomó nélkül), neki is kontaktos volt. Mondtam, hogy cserélje ki a kapcsolót. Ő egy ilyen kis "botos" billenő kapcsolóra cserélte ki, mert az volt neki otthon. Picit hülyén néz ki, de azóta is tökéletesen működik.
Van még 1 megoldás. A kapcsolót kiiktatod, és a tápvezetékre raksz egy köztes vezetékkapcsolót. Az kevésbé ronda, cserébe ha be akarod kapcsolni akkor az asztal alá kell mászni.
-
dudika10
veterán
válasz
atish15 #4659 üzenetére
Azt a gombot kicserélheted egy akármilyen kétállású kapcsolóra szerintem ami befér a helyére. Persze nem lesz olyan szép. Megoldást jelenthet az újrakötés/forrasztás (nem tudom, hogy van rögzítve a kábel a gombra). Ha pedig a gomb a rossz akkor meg lehet próbálni megjavítani azt.
Sajnos még nem volt szerencsém szétszerelt példányhoz, nem tudom, hogy van felépítve.
Én az új gombot ajánlanám leginkább, biztos, hogy akármelyik villanyboltban kapsz egy neked megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest