- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
válasz
Bl@tty #50422 üzenetére
De igen, ha felére tekerem, abbamarad a zaj. Csak a fél hangerő nem mindig elég, zenékhez például igen, de filmekhez már nem. Ha pedig felénél fentebb tekerem, elviselhetetlenül zavarja a router. Maximum 60% az, ahol még nem zajosodik.
Gondolkodtam azon, hogy visszavigyem-e, de zenehallgatás alatt egyátalán nem olyan zavaró a berregés. 50-60hz között hallható csak, 60-on már akkor is olyan minimálisan, hogy ha a 60hz-es zajt indítom el a YT-ről, már nem is hallani. Adok magamnak még egy kis időt, hogy a gyakorlatban tapasztalom-e ezt olyan mértékben, hogy zavaró lenne számomra. Ha nem lette készleten belőle, akkor hetekig nem tudnék mit hallgatni, de ha még lenne is, a BP-i közlekedéstől az összes szőrzetem feláll... Lehet mire odaérek, már el is vinnék a fakabátok a zsét, mert a méterenként három tucat táblából egyet nem vettem észre.
-
ot93
senior tag
válasz
Bl@tty #34092 üzenetére
jaa, hogy ott a fekete kijelölésben nem láttam meg
mindenesetre még láttam asszem máshol is na mindegy.
Amúgy én is inkább a 6C felé hajlok mert nagyobb teljesítmény (persze ez még nem jelenti, hogy nagyobbat szól is) de meg ehhez van távirányító is. Igaz mondjuk, hogy a Modecom-ot később esetleg lehet bluetooth-al bővíteni, bár az megint 6-8k... továbbá a modecom kicsit jobban tetszik kinézetre, bár a Microlab is megfelel
Viszont tapasztalatot, véleményt még írhattok -
-
válasz
Bl@tty #32687 üzenetére
Ez tipikusan a táp problémája. Szinte minden olcsó cucc (100k alatt) tápja ilyen, ez nem garanciális. Vibrál a trafó a hálózat 50-60 Hz-én.
A hangszóróból jövő zaj meg többszázezres cuccoknál is általános, legalábbis ha csak pár centiről hallható, s csak a tápkábelt bedugva. Ha jelkábellel is olyan, akkor a forrás zajos, sajnos volt már nálam ilyen is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Bl@tty #32081 üzenetére
Esetleg próbáld meg elmozdítani/arrébb vinni a hangalakat attól ahol most van (esetleg még másik szobába is), ott bedugni és meghallgatni, ott is produkálja e. Szomszéd telefonjától kezdve föld hurokig bármi lehet (és az sincs kizárva hogy garis lesz), de egy próbát megér. Az én Genius-omnak csak kb. 20cm kell, hogy ne sípoljon a szoba adott pontján (bár azt is elég halkan teszi...)
-
dudika10
veterán
válasz
Bl@tty #29715 üzenetére
Félreértés ne essék, nem akarom én védeni a geniust a kürbissel szemben (ha nem lenne jobb a kürbis, nem lenne ajánlott, hiszen az ára a duplája), de a legtapasztaltabb szakmabeli sem képes arra, hogy két, különböző ismeretlen környezetben hallott rendszert összehasonlítson úgy, hogy a meghallgatásuk közt hetek telnek el.
Szóval messzemenő következtetéseket nem érdemes levonnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest