- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Gombinyó #60378 üzenetére
Most nézem az àllvanyt. Hasonló mint az enyém. Töltsétek fel macskalommal (nekem az van benne) vagy homokkal hogy stabilabb legyen és ne rezonáljon. Egyszerűen tudod tesztelni, pöcköld meg körömmel alapból úgy fog csengeni mintha arra lenne kitalálva. Én az állvány és a hangfal közé először szivacsot tettem de az nem jó mert lebutitja a mélyet gyengébb és öszemosottabb. Én ilyen fekete gumis zselés cuccot vágtam négy kis darabra a hangfal alá a sarkokba amit autoba szoktak rakni amire ráteszed a telefont. Kb tenyérnyi a cucc és kb 4-5 mm vastag. Ennek a félből vágtam ki 8 darabot és azóta van rendes dinamikája a mélyeknek. Nem mozog,stabil de valamennyire minimálisan rezgéselnyelő. A tüskés megoldás is jónak tünik. Nekem felülre nincs ilyen opcio csak alul. Az üregek feltőltését mindenesetre erősen ajánlom.
-
Lajmund
őstag
válasz
Gombinyó #60279 üzenetére
Nekem adam audio t8v van. A ribbon magasok nem fárasztják a fület. Addig nem is tudtam hogy van ez a jelenség és nem olvastam róla meg az adamok előtt két tannoy be nem bizonyitotta. Akcióba láttam már 70 körül darabját. Lesz rendes mélyed ami nem hátrány de leginkább filmnél adja igazán. Nem gerjed,sistereg,susog a hangfal önmagában. Monitor mellé asztalra kicsit vicces lenne mert elég nagyok. De nekem a monitorom egy 140 cm-es 4k tv és így 2 méteres szabályos háromszögben vannak elrendezve úgy hogy a tv kicsit hátrébb van. Játék, zene, film minden szuper. 5 év gyártoi gari van rájuk ha regisztrálod a gyártó oldalán.
-
marquuard
veterán
válasz
Gombinyó #41883 üzenetére
Tulajdonképpen rezonanciát szeretnék csökkenteni, közben felvilágosítottak, hogy meg is dönti ez a szivacs a hangfalakat egy kicsit, ami az én esetemben nem ártana mert magasan vannak a hangfalak.
A szivacsnál még az kérdéses, hogy baj-e ha lelóg a hangfal vagy inkább a nagyobbikat vegyem. De ha hasonló funkciót tölt be a tüske is, akkor szóba jöhet még az is.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Gombinyó #37465 üzenetére
Árukeresőre írtam pár hónapja egy velősebb véleményezést, ahol kitértem erre a távirányítós problémára is. Vedd le a hátulját, és mozgasd meg benne az elemet, és ugyanolyan jól fog működni mint pl a tv-k távja.
Vagy ha ez nem segít, akkor vegyél bele új elemet, mert azzal van a probléma. Én 1x megmozgattam, és azóta tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest