- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
T.Peter #7345 üzenetére
5"-os hangszóró 70-80Hz-nél nem fog sokkal mélyebbre menni.
Mélynyomók se tudnak sokkal mélyebbre menni csak kiemelnek.
Lehet hogy az elvárásaid túl nagyok a pénztárcádhoz.
Egyébként kellemes basszusuk van a sztereo rendszereknek (én mindig be is tömöm a reflex nyílást mert nem szeretem a hangját) csak a falaktól való távolság és a szoba akusztikája elég sokat számít, ezért is rossz MM-ben hallgatózni. -
T.Peter
őstag
válasz
T.Peter #7343 üzenetére
Egyébként az edifier, amiről szót ejtettem a másik topikban, az az s330 s2.1 volt. Azt nem tudom, hogy a D vagy az M végződésű.
(#7344) dudika10: Nem szeretem a túlzó basszust sem, de azt sem, hogy ha nincs semmi. Szeretem, ha van, mert elektronikus zenénél ugyebár az dominál, és van olyan szám, amiben pont a basszus az, ami nagyon szépen tud szólni, és jó, ha van elég mély. Persze nem úgy, hogy túl sok, és akkor torzít, vagy túlságosan dominál.
-
dudika10
veterán
válasz
T.Peter #7343 üzenetére
1200A nem ajánlott, gyenge, jóval gyengébb mint a többi.
Ezért sem jó az MM-ben hallgatózni. A reflexcsöves dobozoknak nagyon nem mindegy basszus szempontjából, hogy milyen környezetben hallgatja az ember.
Ráadásul ha eltúlzott basszushoz vagy szokva akkor megszokást igényel egy mélyebb tartományokban visszafogottabb hangszóró, de hosszú távon könnyen megszeretheted. -
dudika10
veterán
válasz
T.Peter #7341 üzenetére
z5500 miatt nem azért kaptál osztást mert rossz a hallásod, hanem mert rossz dolgot vártál el tőle, nem zenére van.
2.1-ekből nem igazán vannak nagyon jók, mondjuk egy Edifier C2-t kipróbálnék de csak látatlanban mondom ezt.
Inkább nézegesd a 2.0-kat, ott több jó szett is van.
Genius 1250A, 1255A, Creative T20, Edifier R1600T például.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest