- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mekker #30364 üzenetére
Igen, ebben igazad van, hogy ha egy térben van 15-30-50 ember... akkor édes mindegy, hogy picivel rosszabb a jel. Amúgy pont abban a térben, ahol lehet rendezvény, könnyen megoldható a kábelezés... bár a minőséggel még az is a gond, hogy abban a nagy térben bármi elveszik és mivel még a felépítése is karakteres, boltíves a mennyezet és 6m a belmagasság... a keletkező vízhang bőven rosszabb, mint a minőségbeli hangromlás.
Ráadásul itt az elhelyezés is kérdés... tehetem a földre, vagy tehetem az oldalfalra, kb 2,5 méter magasra...
Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán a pc-s hangszórók vonalán kell nézelődnöm...
3 helységbe kell tennem hangot, minden helységben külön kellene hangerőt állítanom, és tudnom kell egy azonos tartalmat továbbítanom, különböző tartalom nem feltétel.
Ezért nem agyaltam több csatornás erősítőben és azon hangfalakon.
Tartalmat egy micro pc adja majd, de itt is azt kell mérlegelnem, hogy milyen csatornán streamelek... mert ha bt, akkor olyan kisgépet rakok össze és nincs kábelezés...
Felmerül, hogy 3 db BT-s hangszórószettet egyáltalán tudok-e így kezelni...
Szóval a megoldás annyira komplex, hogy minden pontján el tudok veszni...
Ár/érték miatt nézegettek pc-s aktív megoldásokat, a BT hoch esetén 6k többletet jelent számomra, azt nem érzem vállalhatatlannak, főleg ezt a komplex dolgot tekintve... mert ha hozzáveszem, hogy ott van távirányító már... ami pl oldalfalas szerelésnél elengedhetetlen... már sokszorosan megtérült a többletköltség. -
-
B1T3
addikt
válasz
mekker #29861 üzenetére
Hogy mire érdemes lecserélni, az csak attól függ, mennyit szánnál rá, minél többet, annál jobb (bár ez mindenre elmondható). Ha a szint megtartása a lényeg, akkor szerintem a Kürbis jó lehet, de nem ismerem ezt a modellt, amit említettél.
(#29864) mate543
Ez az abszolút belépő, ha szempont az élvezhetőség is, szerintem ettől alább ne adj; lehet, spórolnál 2-3 ezret, de minőségben arányában sokkal többet buknál, na meg ezekkel hosszabb távra tervez az ember, és ebből a megfontolásból egy nagy pizza árát akkor már érdemes hozzácsapni. -
B1T3
addikt
válasz
mekker #29856 üzenetére
Nem csoda, hogy nem győzött meg, a „háromutas” Geniusok kifejezetten nem ajánlottak, hacsak nem akarod nem túl okosan elkölteni a pénzed.
A Vertragot nem ismerem, saccra olyasmi szintet képviselhet, mint a Genius SP-HF1250B, tehát ha már ráfizetsz picit a Geniusra, akkor a Kürbis felé billenjen a mérleg. -
B1T3
addikt
válasz
mekker #29848 üzenetére
Nagyobb mélyközép membránnal mélyebb hangokat is meg tud szólaltatni a hangsugárzó, persze ez a hangzás összességének milyenségét nem jósolja be megbízhatóan. Viszont az 5"-es membránnal felszerelt dobozok már egy picit többe kerülnek: amit tudok javasolni, az a – tudom, elcsépelt – Thonet & Vander Kürbis. Ha fontos a mély, szerintem megéri még picit hozzátenni (még ha így mondjuk 1 hónappal később is tudod megvenni); ez is nagyon erősen belépőszintű hangsugárzó, de hangzásilag teljesen rendben van az árához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest