Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mekker

    őstag

    válasz sony309 #29918 üzenetére

    Én is nagyjából itt tartok, mint leendő vásárló. Ha azt nézzük, hogy dupla annyi az ára, akkor nem éri meg. Ha azt nézzük, hogy egyel feljebbi kategória, akkor megéri.
    Már maga a hangláda mérete és a súlya is nagyobb, nagyobb a mély-közép membrán átmérője is, valószínűleg a bele és a hangszórók is valamivel jobban szólnak.

    A szólás szerint aki olcsón vesz, kétszer fizet, de szerintem meg kéne mindenképpen hallgatni mindkettőt a döntéshozás előtt. Ha valami nagyon low-end szettről váltasz (tehát az a párezer Ft-os kategória), akkor a Genius is bőven elég egy ideig, de ha egy másik hasonló árkategóriájú hangszórót cserélsz, akkor nem biztos, hogy érdemes 12 ezren spórolni.

    Számom azért elgondolkodtató, mert nem biztos hogy a Genius az elvárásomnak megfelelő ugrás lesz. Továbbá ha 2-3 év múlva megunom, akkor vehetek újat. Jobb hangfalak nem nagyon lesznek, sőt még a forint is elszállhat addigra. Így összességében pénzt is veszítek, és "éveket" is.

    [ Szerkesztve ]

    Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Új hozzászólás Aktív témák