Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
Sziasztok!
Kislányomnak keresek karira egy 2.0 hangszórót.
Nekem ilyen van: Vásárlás: Logitech V20 2.0 hangfal árak, akciós Logitech hangfalszett, Logitech hangfalak, boltok (Zenét csak autóban hallgatok, filmet csak tableten nézek, játszani és youtubeozni viszont PC-n szoktam, nem nagy hangerővel, és ehhez így nekem elég jó.)
A kislányomnak még nem alakultak ki a szokásai, de filmet jellemzően TV-n néznek a beépített hangszórójával, zenét fülessel hallgat, és most az a cél, hogy legyen a fülesen kívül valami hang a számítógépéhez. Eredetileg egy bluetooth hangszóróra gondoltam, de mégiscsak kéne egy stereo hangzás a játékok miatt.
A fentihez hasonló kategória (kompakt és olcsó) és minőség (nem muszáj hangos, de szép hangminőség az kell) megfelelő lenne.
Nem baj, ha van egy bluetooth, kifejezetten örülnék, ha csak usb csatija lenne és dugvillája nem, és akár falra is szerelhetem, ha van rá lehetőség, de ezek mind nem szűrőfeltételek. A lényeg, hogy legyen szép hangzása és legyen tartós. Ha lehetne kapni a V20-ast, gondolkodás nélkül megvenném.
Ne lépjük túl sokkal a 15.000 Ft-os határt. Meg fogom venni 20-ért is, de szeretném megoldani olcsóbban.
Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest