- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Tud valaki egy 2800+ locked/unlocked listát?
-
sziszegő
senior tag
Ha nem akarsz halláskárosodni akkor elfelejted a Volcano 9 -et 47 db zaj az már durva. Érdemes valami komolyabb darabot választani. Ami legalább réz.
-
Dilikutya
félisten
a hűtőt mindenképpen javasolt kicserélni, mert nem rossz ugyan, de nem is tuningra való. Thermaltake Volcano 9-et mondok, arról tudom hogy jó.
a 2800+ is kb addig húzható mint a 2500+. olyan 2200MHz-ig, 3200+ teljesitményig elképzelhető hogy megy majd ez is, de lehet még följebb, 3400+ is, ez 2400MHz. a 3200+ feszemelés nélkül, fentebb nem tudom -
Jarlaxle
senior tag
Szia! Itt nézz körül:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=47584&arc=f[/L]
Itt biztos hogy tudnak segíteni. -
jóózsi
csendes tag
Nem tudom.Valójában most nem olyan fontos feljebb rakni a proci órajelét. De ötleteket azért még várok mert tervezem hogy a közeljövőben valami használhatóbb hűtőt veszek. A memória adta lehetőségeket pedig szeretném kihasználni. Ha már megvettem.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Azért az alap órajelen mért hőmérsékletet idebiggyeszthetted volna..Mert ha így is 60 fokos,akkor ne birizgáld.
A feszültséget 1.75V-nál feljebb ne rakd(mondom ezt én 1.9V-on ücsörögve-de nem is gyári hűtőm van).
Amúgy meg próbálkozz,először nézd meg hogy nyitva van-e a szorzó,utána nézd meg hogy mennyit bír a ramod maximum.Ezek ismeretében már be lehet lőni rendesen a cuccot. -
c.zsolti
őstag
Ahhoz, hogy 400 menjen a ram, az fsb-t kell 200-ra emelned.
Ez 12.5 szorzóval nem valószínű, hogy menni fog. Próbáld elsőként a szorzót csökkenteni, mondjuk 10-re, az fsb-t pedig tedd 200-ra. Az fsb/ram arányt pedig 100%-ra. Ha nem megy a szorzó állítás, akkor pedig lassanként próbáld feljebb nyomni az fsb-t. -
jóózsi
csendes tag
Tuning segítség kéne . Gyári beállításokkal megy a proci 166 Mhz et szorozza 12,5 lel 1,6 v on kérdés : Meddig és Hogyan lehet kicsit feljebb tornászni a processzor teljesítményét egy gyári amds hűtővel? Hogyan tudom beállítani azt hogy a ram 400 Mhz en menjen? Esetleg létezik vhol egy részletes leírás,vagy próbálkozni kell és imádkozni? előre is kösz a segítséget.
A gép : asus a7n8x-e deluxe,2800+ barton, 512 Mb pc3200 samsung 400Mhz, His radeon 9600xt,mag 796fd,
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest