- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
tacskesz
csendes tag
up
-
Gabi[mf]
aktív tag
de figyu, egyébként most gondolkozom egy downgraden, lehet elcserélem veled, de mit megy az a proci? lock mentes az? úgy emléxem hogy a 2700+-osok jók voltak valamiért már nemtom miért
-
Gabi[mf]
aktív tag
esetleg van még egy 3000+ venice E3 steppinges proccanatom is, de azt még nemtom hogy eladom e, mert még nem találtam annyi pénzt a tárcámban, sem új procit, de annak is eljön az ideje nemsokára....jah ezért mennyit adnál? (alapfeszen 2400mhz, ennyit tudok)
-
Gabi[mf]
aktív tag
csá, na mit szólsz, van egy msi k8n neo2 platinumom kb fél év nagyker garival, nagyjából mindenével együtt(van egy-két dolog ami hiányzik a tartozékok közül), és épp most akarok nf4-re meg új vga-ra váltani(pci-e) és akkor el is kéne adni a lapom, mennyit adsz érte?
-
Dryman
őstag
Csak érdeklődésképpen!
MSI neo2 platinum nforce3 ultra chipset, benne van egy Winchester magos 3200 dobozos a64-es proci, és egy Zalman 7000B Cu hűtőventi tarja hidegen....
Egy megfelelő ár ráfizetése esetén elcserélném a te konfigodra...
Hogyan is alakulna részedről ez a dolog?
A reális árakat figyelembe véve az alaplapod 10K-t ér, a processzorod meg ide nem írok számot, annyit ér amennyit az én alaplapom, így mondhatni azt szőrén cserélnénk.....
akkor a különbözet tárgyát képezi egy Winchester magos A64 3200, ami stabilan megy 10x250-et , és a zalman hűtő...hát számolgattam de ez sehogy sem fér bele a 30K-ba -
tacskesz
csendes tag
-
tacskesz
csendes tag
up
-
tacskesz
csendes tag
Mai uccsó Up!
-
DigitXT
félisten
az az egy ami a havernak van
Épp ezért írtam be, hogy legyen ellenpélda is.
ugorjunk le a tmáról
Természetesen! Csak gondoltam írok, hogy ne legyél teljesen eltévedve.
nekem akkorse kell
Ezt viszont ebben a formában értem, és tiszteletben is tartom.
És íme egy ajándék UP a topiknak: sikeres biznicelést. -
DigitXT
félisten
nforce párti vagyok
Akkor már nForce5 felé nézegess AM2 procival.(És felejtsd el az AGP-t.
)
Lehet h az a msi k8t800 szar
Lehet, hogy ezt elírtad.Nekem épp egy MSI van: K8T800Pro chipset.
sejtettem h ez a kijelentésem kisebb port fog kavarni
Mint minden alaptalan általánosítás.Amúgy mindneki újoncként kezdte.
-
Dragon.
tag
[link]
Korrekt lap, jó áron. 939-es venicét már 22-23k környékén találsz bele. -
Dobozos Abit Av8 s939 alaplap (k8t800,5.1hang,lan,8xagp) + 3200 Winchester a64 proci + huto 40e
cumodat 22ert be tudom szamitani, ha van hozza huto, azaz 18at kene radobnod. kevesebb nem eleg, ez igy is nullszaldos biznic nekem. -
tacskesz
csendes tag
Nah szóval érdekelne s939es lap(DFI NF3 ULTRA-D S939 AGP, vagy msi k8n neo2), és egy 3200+venice(wincsi is végső esetbe). Fontos, hogy AGP-s legyen a lap. Meg persze az is fontos h beszámoljátok a lapom meg a procim, olyan 30k-ért.
Egyenlőre érdeklődés szintjén mozog a dolog
Ajánlatokat kérek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Kés topik
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest