- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát én is elgondolkodtam ezen hogy jó lenne egy LCD TV monitor hejett. De aztán gyorsan le is beszéltem magam róla
Gondolj bele 32" monitornak amit az ember álltalában fél-egy méterről nézz
az már nagyon nagy szerintem. Meg a monitorokat jobban be lehet lőni túlajdonképpen azért jobbak mert azok direkt erre a célra lettek kitalálva.
Ha nagy monitor kell játékra és filmnézzésre akkor ott van a 28"-os HannsG igaz hogy TN de játékra szerintem tök mindegy hogy TN vagy valami .VA, IPS. Mert arra nem nagyon kell a színhűség a fotórealizmustól meg még mesze vannak a mai játékok (még a Crysis is) szóval én ezt venném meg melé egy normál 17 vagy 19"-os nem wide monitort nettezésre meg egyébb dolgokhóz persze ha van hely
Aktív témák
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- SONY LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolj bele 32" monitornak amit az ember álltalában fél-egy méterről nézz
az már nagyon nagy szerintem. Meg a monitorokat jobban be lehet lőni túlajdonképpen azért jobbak mert azok direkt erre a célra lettek kitalálva.