- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
vzzoli
tag
Hi!
Nem vagyok nagyon tájékozott a témában, de szerintem itt is az lehet a probléma, mint anno a Celeron 2-knél. A soron ment végig a proci, majd amelyik bírta 800MHz-ig, az az lett ami nem az valami gyengébb. Másik, hogy van a processzormagnak egy technikai határa, ahonnan már nem lehet többet kihúzni belőle. Úgy tudom, hogy Tbred-ből a 2800+-as a legnagyobb. Szerintem nem véletlen, hogy már 2500+ környékén áttértek a Bartonra. Valami oka biztos van :) . Pl.: Én a celeron 1100MHz-al szoptam be így (nem tualatinos). Haverok büszkélkedtek, hogy a 766-os celeron-juk megy 1000-en. Gondoltam én leszek a menő csávó és megvettem az utsó coppermine magos celeront, aminek a felső technikai határát 1200MHz-ben állapították meg, (de persze és ezt nem tudtam :) )Tehát adtam a szarnak egy pofont. :C
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest