- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Starsky72
addikt
igen, zárva van. az oldalán és a hátulján volt idáig egy-egy 8cmes hűtő. Tegnap az oldalsót lecseréltem 9cmesre és így lement még 2 fokot a hőmcsi. Mármint az éppen akkori 43hoz képest lett 41, alaplap 24. Amúgy ha csendes hűtőt akarsz, akkor a Coolink CFY sorozata nagyon klassz. Tegnap vetünk Kalandorral még egy párat, neki is bejött, mert csendes és még hűt is. De gondolom az Enermax is spiccen van:P
-
-
Starsky72
addikt
Nehogy azt hidd. Én is fostam, mert itt mindenki azt írta, hogy hű de nehéz, meg leszakad, de amiket adnak hozzá kütyüket, azokkal olyan atomstabilan lehet rögzíteni, hogy már egy percig sem parázok, hogy ennek bármi baja lehet.:D
Ráadásul jobban is hűt teszt alapján.
De mindenki döntse el maga, én csak a tapasztalatomat írtam.:P -
Starsky72
addikt
A bátyád és a te gyereked:DD Na jól van, értjük ám:t
Amúgy az van, hogy úgy néz ki összejöhet a dolog, az 1ik ember elvitte ma a verdát, de megígérte, hogy vissza is adja ma a másiknak, aki menne feléd. szal ha már tudok pontos infót, akkor kereslek. Küldjél valami elérhetőséget.:P -
Starsky72
addikt
a ''haveros megoldás'' sem 100%, mert 2 ember akar 1 autóval két irányba menni, szal ha a másik lesz az erősebb és ő viszi a kocsit, akkor a haverom nem tud feléd menni, de mondom ez csüt vagy pénteken kiderül. A bátyádra azért gondoltam, mert neki pikk-pakk oda tudom adni és akkor ő elintézheti az elküldését, ő már úgyis tudja a címedet, meg én nem nagyon szerete sehol sorban állni, szal ha nem muszáj, nem mennék postára, de végülis túlélem, ha sor kerül rá.:D
-
Starsky72
addikt
oké, kérdezd meg, de amúgy ha minden igaz, akkor szombaton NYH-án keresztül megy egy haverom és ő elméletileg le tudná vinni, de akkor nagyon pontosan meg kell dumálni, hogy hol és mikor, mert siet tovább az ember. De biztosabb ha én átadom a bátyád kezébe, de gondold át neked melyik a jobb. Pontosan majd csak csüt vagy pénteken tudom, hogy megy-e arra. Az ár 5K, ha neked is jó. A TTC-D5TB/CU35 2800rpm-en max 32dB, a Vantec pedig 5600 max 38, de nálam stabilan 4200-ön megy.
-
Starsky72
addikt
igen, de a Vantec 4200-t pörög viszont 80.000 órát bír, a TT-t meg nem próbáltam, szal nem tom mit hűt. Amúgy nem hangos, bár nekem elötte az athlonjaimon egy Cool122+ volt, na azt ne tudd meg mit művelt:DD 8000-10000 ig pörgött, nagyon komoly hangja volt, de úgy igazán az sem érdekelt:D
szal ez nekem kimondottan csendes, de majd veszek egy Z7000est is és akkor ahhoz tudom majd hasonlítani.:P -
Starsky72
addikt
Ellenvetés? Dehogy van ellenvetés, legjobb hűtő, legkirályabb, ilyen kell neked, hidd el:DD:DD
Na amúgy a viccet félretéve, télleg nem azért adom el, mert nem hűt csak ki akarok próbálni még két másikat is: a TT Silent Boost-ot és a Zalman 7000-est és amelyik a legjobb olyat tartok meg. 1ébként 2.3ghz, 1.7V, egyéb szellőzés mellőzve, délifekvésű 6.emeleti lakás, max terhelés 55 fok. De nem árulok zsákbamacskát, ezért is mondtam, hogy kipróbálhatod, illetve megnézheted az említett körülmények között működni és leellenőrizni, hogy mit produkál.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest