- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Van valami honlap ahol tesztelnek GT Igloo hűtőket többek között a 2510-est is
-
c*
aktív tag
Hathh. . . ma kezembe vettem egy zalman t alcu -t deh huh inkab fizetem a duplajat az atlagosnak de alabb nem adok, az a huto . . . isten. . .el se hiszem hogy nem tepi le az alaplapomat ;)) de megveszem . . .
-
MUŁĐER
addikt
Javítás: Hűtés neve Paraszt(TM) jetcoolin 2000+
-
MUŁĐER
addikt
Hai!!! A legjobb hűtés a világon. Neve: Paraszt(TM Licensed by Sanyee17 and 666) jetcooling 2000+. Mi történik ha kicsi hűtőt kap az embör egy 1800+-os palamino-ra? Sanyee féle(TM Licensed by Sanyee17) levesszük a ház oldalát!!!! (Halk!! Kb:30 db) 666 féle ubgréd: Kicsi szocreál piros talpas venti a ház nyitott oldalát (TM Licensed by 666) hűti!!!!!! Hőmérsékletcsökkenés=19 Celsius-fok!!!!!! (Agyonterhelt állapotban!) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) -
Peat;)
veterán
Igloo 2510 vagy 2510pro-ja van már valakinek?Tapasztalat kellene.Valami jó hűtő max 5000ft-os csoda kéne nekem aminek nincs nagy súlya,és max 30db körüli a zajszintje.Tehát az ár miatt zalman kilőve.Thermaltake hűtőket hol árulnak nagy választékban?Egyébként majd egy 2500+ bartont akarok venni 2-3 hónap múlva(lehet hogy előbb),de mivel egy másik gép is lesz otthonra(munka,net) oda kell a jelenlegi hűtő ami egy gt 2410pro.A jelenlegi 1900+ pal. alapállapotban 49 fok,terhelve 50-nel az eleje egy epox8rda3+ lapban.A topikot végigolvastam,2510-ről véleményt kérnék,mennyire bírja a tuningot.
-
Starsky72
addikt
igen, zárva van. az oldalán és a hátulján volt idáig egy-egy 8cmes hűtő. Tegnap az oldalsót lecseréltem 9cmesre és így lement még 2 fokot a hőmcsi. Mármint az éppen akkori 43hoz képest lett 41, alaplap 24. Amúgy ha csendes hűtőt akarsz, akkor a Coolink CFY sorozata nagyon klassz. Tegnap vetünk Kalandorral még egy párat, neki is bejött, mert csendes és még hűt is. De gondolom az Enermax is spiccen van:P
-
Amigo78
senior tag
Lol
Specified maximum weight for a cooler is 450g for the Intel Pentium 4 and the AMD Athlon 64, and 300g for the AMD Socket 462 CPU. Special care should be taken when moving a computer equipped with a cooler exceeding the weight guideline. Zalman Tech is not responsible for any damage that occurs when moving a computer.
ez az oldakun van te lama -
Ombi5
őstag
Aqua-nal!
Aero 7-rol mi velemenyetek hanyadik helyre sorolnatok Zalman utan hang stb erdekelne ha vki probalta mar! -
@aMoRF
tag
CSak egy kérdésem lenne..... HOL LEHET VENNI Silent BReeze II-es Coolert?
A tippeket előre is köszönöm..... -
@aMoRF
tag
Már megint eljárt a szám.....
-
mura81
senior tag
A non+ultra léghűtésnél a Thermalright SLK 900-as és amellé meg kell egy ultra silent 9 centis venti, de ha így van akkor bármit lehűt.
-
beeboy
addikt
Kinek van gt 2510 hűtője?
mennyire lehet hangos a 26 dB? -
RnJ
tag
Hali, én épp most vettem Spire WhisperRockIII-at, és tökéletesen hűt, halk, és nem is volt drága!2340Ft a mikland-ban!FalckonRockII-2400valamennyi, az is tutter állítólag!
Na szóval nekem csak egy TBird 1,2-m van , most 1,3-on megy 1,75Vcore-al, és 37fokon maradt 70-80% procterhelés alatt!
Csak ajánlani tudom!
funky -
Keitaro
addikt
[L]http://www.radiativenz.com/reviews/speezeraptorcool/index2.shtml[/L]
Erről a raptorcoolról van valakinek infója? Mert jó az ára és speckók alapján sem rossz. -
Keitaro
addikt
Hú szépen elment ez a totyik :)
-
beeboy
addikt
van valakinek tényleges tapasztalata silentboost-tal?
-
-
beeboy
addikt
én is ezen vacillálok:
2510
SB II
silentboost :( -
Ombi5
őstag
Coolmaster Aero 7 vagy Silent Breez II-->bar erre azt mondtak ha tuningolom 3000+ra nem eleg!!LEnyeg halk legyen de nem akarok 10 ropit kidobni egy Zalmanra!VKi javaslat?Vagy 2510 es jovan?
-
Starsky72
addikt
Nehogy azt hidd. Én is fostam, mert itt mindenki azt írta, hogy hű de nehéz, meg leszakad, de amiket adnak hozzá kütyüket, azokkal olyan atomstabilan lehet rögzíteni, hogy már egy percig sem parázok, hogy ennek bármi baja lehet.:D
Ráadásul jobban is hűt teszt alapján.
De mindenki döntse el maga, én csak a tapasztalatomat írtam.:P -
c*
aktív tag
ok megnezem thx
-
Mustar
tag
Nekem is barton 2500+ van, rajta egy glacialtech 2420 (asszem) elméletileg 3000+ig jó, most megy kb 3400fordulaton. Az alaplap biosa azt írja ki hogy 60C'-os a proci, és 40 a rendszer. Szerintem ez egy kicsit sok. A házon nincs +venti. Viszont a bios-ban találtam egy olyan beállítást hogy cpu thermal throttle 50%, ezt lehet állítani (még nem próbáltam) ez mire jó? Ha a házba veszel +ventit (az alap abit nf7) hányat tudok majd bekötni az alaplapra?
-
Amigo78
senior tag
Na szal a Zalman most a legjobb de nem minden alaplapra megy fel itt egy teszt elég meggyözö:
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=6&z=1&y=16&PHPSESSID=2c0db8808b57c129ff2b12dbc7a2b010[/L] ezt csak ajánlani toom mindenkinek -
Jancsi
aktív tag
Szépjóreggelt!
Valaki emlitette már a Titatn D5TB CU35 hűtőt, nekem is ilyen van, szerintem elég csendes a ventije 2800 körül pörög. Alpaon még nem járattam a 2500+os Banrtonom ezért nem tudom hogy akkor milyen kömérsékleten megy :) ) ha ezeket megcsinálod akkor nem lessz 50 fokos a procid ezzel a hűtővel :D -
Stitch
őstag
Szerintetek egy Spire WhisperRock IV megbirkozik egy, mondjuk 11*200-on járatott 2500+ al?
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy addig még lehet írni a hűtőröl, de csak jókat! Már csak egy hét...
-
ToBeY
nagyúr
Egy vödör szárazjég?:DD
-
ToBeY
nagyúr
Egy vödör szárazjég?DD
-
Starsky72
addikt
A bátyád és a te gyereked:DD Na jól van, értjük ám:t
Amúgy az van, hogy úgy néz ki összejöhet a dolog, az 1ik ember elvitte ma a verdát, de megígérte, hogy vissza is adja ma a másiknak, aki menne feléd. szal ha már tudok pontos infót, akkor kereslek. Küldjél valami elérhetőséget.:P -
Puchini
csendes tag
A TT volcano 11 asszem bruttó 6250ft a siliciumba. 2 hete vettem és jó. 17decibel 1300-on, 5600ig lehet felhúzni, az előlapra és hátulra is ki lehet vezetni a tekerentyűjét.
-
-
ToBeY
nagyúr
Valaki tudna nekem segíteni, felraktam egy hőmérséklet figyelőt és amit mért adatot screenshotal leloptam de nem tudom milyenek számit,valakinek elküldhetném aki ért hozzá hogy meg mondja jó vagy sem?:U
-
aurum
senior tag
nekem ilyen procim van. Eredetileg ketventillatoros reztalpas coolink2 volt rajta, ezzel 50..58fokos volt. Most a tuningnetrol vett vizhuto van rajta. Halk, 38..46 fokos, pedig most 2.5Ghz-n megy 2V core mellett. Huto nem volt a rendzserben, csak egy vodor meg szivattyu, de megbudosodott a viz. Ezert vettem a bontoban egy autofutoradiatort (sikerult 3k-ra lealkudni :) )es most zart rendszeru, nem budos. Viszont 2 fokkal melegebb a viz.. ki erti ezt :)
-
Starsky72
addikt
a ''haveros megoldás'' sem 100%, mert 2 ember akar 1 autóval két irányba menni, szal ha a másik lesz az erősebb és ő viszi a kocsit, akkor a haverom nem tud feléd menni, de mondom ez csüt vagy pénteken kiderül. A bátyádra azért gondoltam, mert neki pikk-pakk oda tudom adni és akkor ő elintézheti az elküldését, ő már úgyis tudja a címedet, meg én nem nagyon szerete sehol sorban állni, szal ha nem muszáj, nem mennék postára, de végülis túlélem, ha sor kerül rá.:D
-
Drizzt
nagyúr
Az ahűtő nekem nagyon jó lesz 5 ezerért...
Amúgy Global Underground:
Ugye 7k alatt vetted(nyugi, ha 5 alatt vetted, nekem akkor is megéri, s kell, ha lehet...)?
2. A neved mire akar utalni? -
Drizzt
nagyúr
Bátyámmal még nem beszéltem, de ha ő mondjuk el is hozná, ugyse jönne még Nyíregyre vagy két hétig, úgyhogy a haveros megoldás lenne a nyerő, de már szinte 100%, hogy kell.
-
Starsky72
addikt
oké, kérdezd meg, de amúgy ha minden igaz, akkor szombaton NYH-án keresztül megy egy haverom és ő elméletileg le tudná vinni, de akkor nagyon pontosan meg kell dumálni, hogy hol és mikor, mert siet tovább az ember. De biztosabb ha én átadom a bátyád kezébe, de gondold át neked melyik a jobb. Pontosan majd csak csüt vagy pénteken tudom, hogy megy-e arra. Az ár 5K, ha neked is jó. A TTC-D5TB/CU35 2800rpm-en max 32dB, a Vantec pedig 5600 max 38, de nálam stabilan 4200-ön megy.
-
Drizzt
nagyúr
Global UG, Nyíregyházára valahogy el tudod küldeni a Vantecet, ha nem, akkor jó nekem a ttc-d5tb-cu35-sc, vagy coolu2vs l1gyen?
-
ToBeY
nagyúr
Hát én még mindíg a GT hűtőket ajánlom nagyon jól hűtenek,olcsók és halkak!:C
-
ToBeY
nagyúr
A TT Volcano 11 egy picivel jobb mint a TT Silent Boost:DD
-
ToBeY
nagyúr
Ezt vizslantsátok meg:)) [L]http://www.hwtesztek.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=654[/L]
-
c*
aktív tag
Debrecen-i vagyok es nem nagyon talalkoztam SilentBoost-al
( Tudtok vmi cimet ahol neten megrendelhetnem es megbizhato , gyors ?)
Amugy ezek a hutok kozul vacillalok : TT SilentBoost
GT 2510
??
esetleg ha tudtok jobbat de ne Zalman-t 2500+ Barton-ra (valszeg huzva lesz) es meg halk is azt megkoszonnem . . . :D -
Starsky72
addikt
igen, de a Vantec 4200-t pörög viszont 80.000 órát bír, a TT-t meg nem próbáltam, szal nem tom mit hűt. Amúgy nem hangos, bár nekem elötte az athlonjaimon egy Cool122+ volt, na azt ne tudd meg mit művelt:DD 8000-10000 ig pörgött, nagyon komoly hangja volt, de úgy igazán az sem érdekelt:D
szal ez nekem kimondottan csendes, de majd veszek egy Z7000est is és akkor ahhoz tudom majd hasonlítani.:P -
DaSilva
senior tag
2500+ Barton Spire Whisperrock IV
Levett hazfallal caniculaban idle 37 fok, rohadt csendes. -
ToBeY
nagyúr
[L]http://www.thermaltake.com/products/heatsink/silentBoost.htm[/L]Ezzel:))
-
kzoltann
aktív tag
nekem 2500+ -m van. Gyári hütéssel. Teljesen turheto a hangja. Egy atlagos tap+vincsi el is nyomja. Terheles nelkul 42-43fok terhelessel(értsd mp3,avi kodolas) 46-48fok.
-
Starsky72
addikt
Ellenvetés? Dehogy van ellenvetés, legjobb hűtő, legkirályabb, ilyen kell neked, hidd el:DD:DD
Na amúgy a viccet félretéve, télleg nem azért adom el, mert nem hűt csak ki akarok próbálni még két másikat is: a TT Silent Boost-ot és a Zalman 7000-est és amelyik a legjobb olyat tartok meg. 1ébként 2.3ghz, 1.7V, egyéb szellőzés mellőzve, délifekvésű 6.emeleti lakás, max terhelés 55 fok. De nem árulok zsákbamacskát, ezért is mondtam, hogy kipróbálhatod, illetve megnézheted az említett körülmények között működni és leellenőrizni, hogy mit produkál. -
Keitaro
addikt
Huhh. Köszönöm mindenkinek a tippeket a Silent Breeze II és a Silent Boost nagyon tetszik azt hiszem valamelyik lesz a kettő közül.
-
andorpapa
őstag
Halk cooler kellene ''No tuning, just silence!'' jeligére? A konyhamester ajánlata:
- GlacialTech Silent Breeze II - Ultrahalk cucc, és persze hűt, mint az állat.
- GlacialTech Igloo 2510 - Picit hangosabb, de még ez is a halk kategóriába tartozik, és nagyon hűt, tuningot is simán bírja.
- Zalman CNPS7000A-(Al)Cu - Az új király, nagy dög, halk és brutálisan jó hűtő. A Cu verzió nagyon nehéz, az AlCu már nem annyira. Hátránya a 7000-es családnak, hogy drága (de megéri).
- Spire FalconRock II - az öreg klasszikus. Csendes típus, jó házszellőzéssel simán viszi a Bartont.
- Thermaltake SilentBoost - a Thermalright SLK sorozatának koppintása, már ami a bordát illeti. Vörösréz cooler új ventivel, halk és jó, csak kicsit drága.
- Coolink U2VS - potméterrel állítható fordulatszám, masszív borda, a tuningot is bírja.
Nagyjából most ezek jutott eszembe, mindegyik tökéletesen megfelel a topicnyitó igényeinek, csupán azt kell eldönteni, hogy mennyit áldoz rá a kedves user, mert nettó 4 rugó alatt lehet fogni az Igloo 2510-est és az U2VS-t, a FalconRock még ennél is olcsóbb, míg a Zalman cuccai 7 rugó fölött kerülnek osztásra, ahogy a Thermaltake is eléggé drága. -
Remy
csendes tag
Ja, hogy húzva!
-
Cane
őstag
Nem akarlak elkeseríteni, de sajna a Barton húzva annyira melegszik (főleg mostanában;]) hogy oda valami hangos hűtő kell és/vagy átgondolt házszellőztetés.
-
Remy
csendes tag
Vantec, azt modják az jóó! Egyébiránt bármi ami a palominók utsó sorozatát elbírta az jó ide is - a teljesítményfelvétel alapján legalábbis.
-
Keitaro
addikt
Hoi mindenki!
A sok sok venti nem az én asztalom kicsit le vagyok maradva, és az érdekelne mit pakoljak egy ilyen procira, úgy, hogy a lehető leghalkabb legyen, mert fontos a zajszint. Silent Breeze 462-t már nem merem rárakni nem tudom hogy bírná a köv ilyen nyarat. Legyetek oly kedvesek aki ír, az indokolja is meg, ne csak egy név legyen ott. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest