Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
sziasztok!
van egy 2500 barton magos procim, van egy minimális tudásom (egyszóval dilerttáns vagyok
) és van egy alaplapom (soltek nforce2) amiben biz lemerült az elem. eljött a nap, elemcsere ááá! az első furcsaság ott kezdődött hogy a mit tudom én minek az órajele 200MHz -n indult 166 helyett. gondoltam magamban… hmm biztos minden vissza állt alapra benne (annó használtam vettem de sosem nyultam bele) …de jó, most biztos gyorsabb lesz. És láss csodát gyorsabb lett. Kb 5 percig Cod2 ztem aztán egyszerre csak mejlelent az a büdös fránya ellenség akit nem lehet sehogyse lelőni akármilyen jó vagy, vagyis az a b*zi kékhalál! Nagyon minimálisan értek a bios-hoz, de bátorkottam belenyúlni miután végig böngésztem jópár fórumot. …a magfeszt felnyomtam 1.7V-re és bizakottam hogy mostmár jó lesz, de semmi, csupán 2 percel bírta tovább a Cod2. najó, akkor biz vissza állítom az izé órajelet 166ra, erre képtelen voltam ugyanis a biosz nem adta a lehetőségek közé ezt a variációt.
És ma reggel mikor belőttem a gépet egy furcsa jelenség mutatkozott: a proci 1103MHz-n indult foggalmam nincs miért,
na mondom legalább mostmár a kékhalálnak annyi lesz, …aztán kiderült hogy a frászt, még mindig kékhalál (photo shop közben is
) de legalább most lassab és még mindig 200MHz-n indult. Szerintetek mi történhetett? Vagy egyáltalán mi ez az egész.
esetleg tudjátok hogy lehet a bioszban átállítgatni ezeket a dolgokat (nekem egyszerüen átugrik ezek fölött a menüpontok fölött) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Alkoholista nevelde
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és van egy alaplapom (soltek nforce2) amiben biz lemerült az elem. eljött a nap, elemcsere ááá! az első furcsaság ott kezdődött hogy a mit tudom én minek az órajele 200MHz -n indult 166 helyett. gondoltam magamban… hmm biztos minden vissza állt alapra benne (annó használtam vettem de sosem nyultam bele) …de jó, most biztos gyorsabb lesz. És láss csodát gyorsabb lett. Kb 5 percig Cod2 ztem aztán egyszerre csak mejlelent az a büdös fránya ellenség akit nem lehet sehogyse lelőni akármilyen jó vagy, vagyis az a b*zi kékhalál! Nagyon minimálisan értek a bios-hoz, de bátorkottam belenyúlni miután végig böngésztem jópár fórumot. …a magfeszt felnyomtam 1.7V-re és bizakottam hogy mostmár jó lesz, de semmi, csupán 2 percel bírta tovább a Cod2. najó, akkor biz vissza állítom az izé órajelet 166ra, erre képtelen voltam ugyanis a biosz nem adta a lehetőségek közé ezt a variációt.
na mondom legalább mostmár a kékhalálnak annyi lesz, …aztán kiderült hogy a frászt, még mindig kékhalál (photo shop közben is
) de legalább most lassab és még mindig 200MHz-n indult. Szerintetek mi történhetett? Vagy egyáltalán mi ez az egész.