- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viniczaif82
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Akkor marad az FSB emelés
. Kell itt valamire figyelnem? Memória, esetleg proci feszültségének emelése? Hallottam már párszor arról, hogy az FSB-nek meg a memóriáknak szinkronban kell menniük...De pontosan nem tudom, hogy miről van szó.....
A 3200+ -os sebességet (ami ha jól tudom 2200MHz) akkor 200-as (ez ha jól tudom akkor effektive 400MHz) FSB-vel tudom elérni. De az alaplap dobozán meg kézikönyvében az van, hogy FSB 333 MHz (ezt is jumperrel kellett beállítani).
Milyen lépésekben merjem nyomni felfelé az FSB-t? MHz-enként vagy esetleg nagyonn lépésekben is lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kell itt valamire figyelnem? Memória, esetleg proci feszültségének emelése? Hallottam már párszor arról, hogy az FSB-nek meg a memóriáknak szinkronban kell menniük...De pontosan nem tudom, hogy miről van szó.....