- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
evko
aktív tag
Szerintem mobil bartonra ne is számítsatok, max. csillagászati áron, de fél órán belül elkel, ha meghirdeti valaki...
Nekem sem sikerült vennem, így ebay-ről rendeltem 2800+ os pédányt. Ez nem olyan jól húzható, és 1,55V-os alapból...
19K-ból kijött, persze alap ára 16K alatt volt... Vagyis 53Euro volt maga a procc... Vagy 58?? Valami ilyesmi.. DE mire ideért + az, hogy utánvéttel elküldték + az, hogy itt M.O.-n minden sz@rt rászámolnak, pl. hogy kézbesítési díj 550Ft, holott több, mint 1!!! hét alatt kézbesítik, mert ugye az egész csomag leállt az ORczy fos helyen, ahol ugyebár szeretettel lopkodják a cuccokat, nekem kellett bemennem érte, mert nem akartam várni több, mint + 1 hetet rá....
SZóval ennyit a kézbesítési díjról 550Ft-ért, és ha senki nincs előtted, akkor talán 20 perc alatt megúszod.. Gyors, megbízhaó, korrekt megoldás, na, de hát mit várunk.. Magyarországon vagyunk, itt ugye semmi nincs, ami van is, az is csillagászati áron, a mobil barci sem volt/lesz soha kapható itt, mert miért is kellene a jó áru ide, jó az a suxx sempron...
AMúgy egy mobil barci külföldön fillérekbe kerül...
Sok szerencsét hozzá, én vártam vagy 3 hetet, és beleuntam. Hirdettem is, hogy vehetnénk többet, na de jeletkező..... Ez van, bocsi az offolásért, talán egy ingyen up ez.
Aktív témák
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged