- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
-
fraser87
csendes tag
csak egy árat kérdeznék: 14ért eladnád és nekem még arra rájönne a posta?
-
vakarcs
aktív tag
tutaj...
-
Solad
addikt
UP!
-
evko
aktív tag
Szerintem mobil bartonra ne is számítsatok, max. csillagászati áron, de fél órán belül elkel, ha meghirdeti valaki...
Nekem sem sikerült vennem, így ebay-ről rendeltem 2800+ os pédányt. Ez nem olyan jól húzható, és 1,55V-os alapból...
19K-ból kijött, persze alap ára 16K alatt volt... Vagyis 53Euro volt maga a procc... Vagy 58?? Valami ilyesmi.. DE mire ideért + az, hogy utánvéttel elküldték + az, hogy itt M.O.-n minden sz@rt rászámolnak, pl. hogy kézbesítési díj 550Ft, holott több, mint 1!!! hét alatt kézbesítik, mert ugye az egész csomag leállt az ORczy fos helyen, ahol ugyebár szeretettel lopkodják a cuccokat, nekem kellett bemennem érte, mert nem akartam várni több, mint + 1 hetet rá....
SZóval ennyit a kézbesítési díjról 550Ft-ért, és ha senki nincs előtted, akkor talán 20 perc alatt megúszod.. Gyors, megbízhaó, korrekt megoldás, na, de hát mit várunk.. Magyarországon vagyunk, itt ugye semmi nincs, ami van is, az is csillagászati áron, a mobil barci sem volt/lesz soha kapható itt, mert miért is kellene a jó áru ide, jó az a suxx sempron...
AMúgy egy mobil barci külföldön fillérekbe kerül...
Sok szerencsét hozzá, én vártam vagy 3 hetet, és beleuntam. Hirdettem is, hogy vehetnénk többet, na de jeletkező..... Ez van, bocsi az offolásért, talán egy ingyen up ez. -
Balux
tag
bocsi a kikapcs-ért de nem vagyok benne otthon: egy 2500+ os mobil barci mennyit ér szerintetek kb, és mi a nagyon tuti benne? ha jol tom hogy kissebb feszen teszi a dógát és még kevésbé is melegszik, ugye? meg jobban huzható! ugye? ezert a frii uupért cserébe okiccsatok már ki lécci
nekem nincs de egy haveromtol meg fogom venni magamnak csak akarom tudni mennyire oruljek neki, ha jol latom eleg ritka es kapos áru!
kössz -
vakarcs
aktív tag
az elso mobil barcis jelentkezonek felajanlok 1sort
-
Solad
addikt
Igazat beszel vakarcs!
-
vakarcs
aktív tag
valaki adjon mar neki jo arban egy mobilizalt csodat
-
Solad
addikt
UP!
-
Solad
addikt
UP!
-
Solad
addikt
UP!
-
Solad
addikt
UP
-
Solad
addikt
fel
-
_Hunter_
őstag
Nah akkor fel!
-
Solad
addikt
hmmm... neked ugye 2400+ mobilprocid van.... az enyemert 15-16 lenne sztem a jo ar, a tiedert 20-22 ennek fenyeben (nameg annak tudataban hogy mennyiert vetted) mennyit dobjak ra?
a gephez hozzanyulnod nem kell.. eddig is szereltem mar eleget a gepedet kicserelem most is a procikat -
vakarcs
aktív tag
-
Solad
addikt
UP!
-
Solad
addikt
UP!
-
Solad
addikt
fel neki
-
Solad
addikt
Megfelelo ajalnat eseten elado lehet egy 2500+ (AXYHA 0350 TPMW) lockos barton proci.
11*200-on hasznalom alapfeszen. EPOX 8rda+ -ban 11*215 on stabil 1.7 Volt mellett. heten jon a DFI deszka, kiderul hogy mit bir ha valakit esetleg erdekel!
legkezenfekvobb lenne ha mobilra tudnek rafizetni, mert azt szeretnek helyette, de megfelelo ajanlat eseten elado is lehet
na tolongjatok
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest