- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Komolyan mondom, ha a hálózati (biztonsági) dolgokban nem vagy spíler, nézd meg a [L]http://wigwam.info[/L] oldalt. Ott van leírás Nortonról is, de az atguard-ról (norton tűzfal elődje) biztosan. Úgy, hogy nem látom, csak az emlékeimben kutatok, nem fogok tudni step-by-step használati útmutatót adni.
Elvileg kellene lenni helpnek és leírásnak a progihoz egyébként, nem?
Viszont, hátha menni fog:
Szabálylistából kiválaszt flashget. Módosít. Kifelé menő tcp kapcsolat, remote ponton 21. Minden külső ip-re. Ezután mennie kell. Ha nem, nézd meg, hogy a szabályok között a fg szabálya felett van-e olyan, ami bekavarhat (minden tcp kimenő tilt).
A java problémára: nem tudom, hogy hol pontosan, de be lehet állítani biztonságos helyeket a script bloc-nál. Oda kell azokat az oldalakat hozzáadni, amelyek kellenek, de nem futnak java nélkül jól. -
Adrian Mole
senior tag
Légyszi, nézd már meg a helpjét a Norton Internet Securitynak...
Innentől csak tippelgetek:
Ha elindítod a progit, kell lennie egy beállítások (angolul talán settings, de mondom, hogy nincs előttem, a gépemen) pontnak. Ezen belül egy Egyebek (?) (Advanced ?) almenünek. Ebben kellene lennie egy Firewall (tűzfal) fülnek. Ott lehet állítani a szabályrendszert, hogy öntanuló legyen-e a progi (szépen rákérdez mindenre, hozhatsz létre szabályokat is öntanulósan, stb). Itt lehet a logot is beállítani, megnézni.
A script block egy külön programrész a NIS-en belül. -
Adrian Mole
senior tag
Nincs előttem a dolog. De az Internet Security-ban van egy beállítás, ott kell advanced menüben kutakodni. Meg van leírás, help, stb. Fejből nekem nem megy :(
Sajnos ezt a menüpontot jól elrejtették (az előd - atguard - programban ez volt a fő ablak, én is egy hétig kerestem, mire megleltem anno a Nortonban. De ott van valahol. -
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest