- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Fotók, videók mobillal
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
te meg a 8-at se jartad ki ezek szerint... (olvasasra gondoltam)
''szigoruan sajat velemeny...''
magyarul nem bizonyitott, es nem tudom alatamasztani... (max ienekkel hogy a nagy cache altalaban jot szokott tenni a prociknak, legalabbis en nem lattam meg oan procit ami lassabban ment a cahce miatt mint gyorsabban... a masik meg a gyartasteknologia, mert koztudott hogy minel kisebb a csikszelesseg, annal kisebb az eloallitasi koltseg, kisebb a melegedes, kisebb a TDP, kevesebb a szivargo aram, nagyobb a tuningpotencial, emellett nagyob a magmeret es a tranzisztorszam, es nagyobb a szamitasi teljesitmeny...) Ezektol eltekintve eleg nehez vmit alatamasztani anelkul hogy tudnad hogy mien fícsörök lennenek benne... Nameg ottvanl az intel mai hozzaallasa is, es nem hinnem hogy ebbol alabb fognak adni... majd ha kijonnek akkor majd olvas vissza ide egy picit... (ja es emellett nem kene flame-et szitani azzal hogy ''elvakult intel fan, haggyad...'')
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest