- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Egyet értek.nem kell lesírni az AMD.Nekem most egy méregdrága 55k alaplapom van (nevem alatt a konfugom)és nézem az eredményeit a core 2 E6300-nak és én nem sokban maradok el tőlük
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.