- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Egyet értek.nem kell lesírni az AMD.Nekem most egy méregdrága 55k alaplapom van (nevem alatt a konfugom)és nézem az eredményeit a core 2 E6300-nak és én nem sokban maradok el tőlük
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic V3
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.