Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Egyet értek.nem kell lesírni az AMD.Nekem most egy méregdrága 55k alaplapom van (nevem alatt a konfugom)és nézem az eredményeit a core 2 E6300-nak és én nem sokban maradok el tőlük
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.(sőt hiába van tuningolva akkor is ott vagyok mögötte
).Sokat számit az árkülönbség meg hogy milyen alapod van hozzá.Én most pont ezt tapasztalom.Ha csak 30k vettem volna a lapot biztos nem értem volna el jó eredményt.Az AMD olcsobban fogja adni a procit mint az Intel és nem sokban marad majd el tekjesítményben.Ez az én magánvéleményem.