- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
gubitibi
csendes tag
Sajna mégse javult meg teljesen a dolog.
Úgylátszik kell vennem egy új egeret.
Tényleg, milyet javasolnátok kb 8-10 e Ft-ért ??? Természetesen optikai legyen. -
Bogyó bá'
nagyúr
FPS játékoknál ez nem is olyan rossz: Biztos halál! :DD
(bocs, hogy gonoszkodtam) -
metro
csendes tag
Hali!
Nekem akkor csinalt ilyet az egerem (MS Intellimous Explorer, kb 2 eves), amikor doglodott benne a mikrokapcsolo. Szetszedtem es egy regi (de ujszeru allapotban levo) eger azonos meretu kapcsolojat a helyere forrasztva minden kattintasi problema megszunt. Nem biztos, hogy ez a bajod, de lehetseges, hogy nem sw problema.
udv,
metro -
gubitibi
csendes tag
Felraktam a Microsoft IntelliPoint 4.1-es driverét, sajna semmi változás.
Ezután maxra állítottam a Sipi által javasoltakat és úgytűnik, hogy most jobb lett a helyzet(kopp-kopp-kopp).
Köszi Sipi !
És természetesen mindenkinek ! -
gubitibi
csendes tag
Ezekkel mit lehet beállítani ???
-
gubitibi
csendes tag
Dupla kattintás sebessége:
-
Sipi
addikt
Ha a duplaklikk sebessége is jól van beállítva, próbáld meg, hogy leszeded a Genius driverét, és felrakod a Microsoft IntelliMouse-t! Pár dolgot elvesztesz, de az egered gombjai és görgői azért valószínűleg működni fognak. Ha így is hülyén viselkedik, esetleg pikkel az egér az XP-re...:)
Sipi -
gubitibi
csendes tag
Nincs. Eszközkezelőben 1 egér van.
IRQ 12-es, nincs ütközés. -
gubitibi
csendes tag
Újabb példa: netezés közben az Internet Explorer ''Vissza'' gombját megnyomva 2 oldalt ugrik vissza, tehát mintha 2 x kattintanék a ''Vissza'' gombra pedig csak 1 x kattintottam.
Nem értem, Win9x alatt tökéletes volt minden. -
gubitibi
csendes tag
Nem arról van szó hogy a Mappa baállításain belűl átlett állítva a dupla kattintás egy kattintásra, ehez hozzá sem nyúltam, alapból ez van beállítva.
Légyszi próbáld ki az alábbiakat:
- 1 klikk a Start-menüre, ekkor megnyílik a start-menü
- 1 klikk megint a Start-menüre, ekkor eltűnik a start-menü
Namost nekem ezt 1 kattintásra csinálja (nem mindíg de kb 80 %-ban), azaz rákattintok és megnyílik-eltünik.
És ezt nem csak a start-menünél csinálja.
Amúgy az egy kattintás vagy Dupla kattintás beállításának a funkciója nincs hatással a Start-menüre. -
gubitibi
csendes tag
Üdv !
A probléma a következő: adott egy Genius WebScroll+ Eye PS2-es optikai egér, ami ha rákattintok valamire (pl Start menü megnyitása) akkor hiába az 1 katt, a WinXP úgy érzékeli hogy 2 kattintottam és a Start-menü el is tűnik egyből. Azért gondolom hogy az XP-vel van a gond, mert az egér tökéletesen működik Win98 SE alatt.
Ötlet ???
Ui: próbáltam a Genius driverét is, de semmi változás.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest