- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
turho
addikt
Amúgy bontatlanul, kintről vett készülék, gyári papírjai vannak, garipapír nincs. Adok rá 1 hónapot. Legyen 66 k a 2 gigás kártyával, adok hozzá : gyárilag ami van, töltő, UMD demodisc (kell az iso-k futásához, ellenőrzi a gép, van-e benne lemez), törlőkendő, 32 megás kártya tokban, távirányító és gyári füles (szinte csak dísz, elég vacak minőség, érdemes hozzá fülest vásárolni).
Plusz: Nemrég vettem hozzá mindent, Brando képernyővédő fólia crystal clear (speedshopból), Playgear Pocket tartó (nagyon profi, rockettől a boltjából), a 2 gigás kártya vateráról (22 k, dobozos, adapter nagykártyára alakító van hozzá, bár psp-be nem kell), és vagy 20 giga mindenféle iso-t meg progit vadásztam össze rá (nem lértek igazán hozzá, szóval a tanfolyam én nem tudok lenni, alig játszottam pár cuccal, meg emulátorokat próbáltam, 1-2-3-4 homebrew-et amik rajta is vannak a 2 gigás karin).
Nos ennyi. Ha utánvéttel kéred, és sértetlen a doboz, akkor nyugodtan fizeted ki, ha baja lett a csomagolásnak illetve megrongálták, nem veszed át. Teszemhozzá ilyen még sosem volt tizenév alatt, amióta postázok. Itt nincs futárcég...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
turho
addikt
Nah:
PSP 1.50 tökéletes állapotban, fóliásan (Brando) 2 gigás kártyával (Sony dobozos) plusz alap 32 mega, Playgear pocket tokban: 65 k (ez már nem bontom tovább, tok meg fólia csak kell sztem).
mellé 1 gigás Sandisk új memkari: 12 k
Playgear Amp kvázi bontatlan (nem lett kipróbálva): 8 k
Egyben (pár bonus dvd ajándék ha tudod használni) : 80 k !
BESZÁMÍTÁS: PSTWO, PSONE konzolok hibátlan külsővel, belsővel, chip nem fontos.
Illetve NDS, NDS Lite, csalócuccával együtt is. Esetleg hibátlan külsejű, távos, jobb minőségű asztali CD játszó. Kicsit kopott, minimálisan karcos készülékek NEM érdekelne. Ha beszámítok, te sem szállj el az árral. Posta OK.
Írj PÜ-t mi az elképzelés. -
turho
addikt
Eladnám nemrég kintről vásárolt psp-met, 1.50-es fw., hibátlan, karcmentes állapot (nemigen használtam, kis burnout meg emulátor), plusz 1 GB Sandisk új kártya (speedshopos), plusz 2 GB Sony kártya (vaterás 22 k-s, remekül működik ez is), Playgear Pocket tokkal, és Playgear Amp hangfalszettel (ki sem próbáltam, csak megnéztem a fóliában, ergo új). A géphez minden tartozék természetesen, gyári füles, táv (nem valami nagy szám), demo-UMD, törlőkendő, 32 megás kártya. 1-2 dvd-nyi iso. Annyit sem használtam, hogy nagyon értenék még a loaderekhez, ilyesmikhez....
Egyben szeretném eladni 90 k-ra tartom. Személyesen Martfű (Szolnok mellett), vagy Posta (átutalással, utánvét lehetőleg ne, drága is).
Beszámítok: PSONE játékgép hibátlan, Slim PSTwo hibátlan (esztétikailag tökéletes legyen).
Plíz PÜ és mail: turho.allat@gmail.com.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest