Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
pRedATor
tag
Elôször is Gratula!
Nékem egy 1,1-es Tua-m van amit sajna most visszafog egy kókány memóriamodul ezért nem megy csak 130on, de nemsokára beiktatok egy KingStont! Ja, én ST6ot használok.
Ami engem érdekelne, hogy milyen hûtést használtok, mert le akarom cserélni azt az ordíto Globalwin FOPomat...
U.i.: szerintem rakjál be egy fényképet a bootról vagy egy wcpuid-s screenshootot a jelenlegi Tua-dról és akkor IPX is elhiszi, hogy nem csak a levegôbe beszélsz és akkor lezárhatnátok ezt a vitát -
IPX
csendes tag
Hm. Ha ezt a procit egyszer majd eladásra kínálod fel, akkor a vevő jól teszi, ha saját maga ellenőrzi, milyen FSB-t bír el. Az említett 1200-as Tualatint ui. én vettem meg tőled a [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=15962[/L] alapján. A 8. üzenetben azt írtad, hogy régebben 1 napig stabilan ment 133-as FSB-vel, de mostanában nem próbáltad.
Nekem 1,675 V-on sem megy 125 MHz fölé (alaplap és RAM bírná, 1.1-es proci simán megy benne 145-os FSB-vel). Még június 22-én e-mailben kérdeztelek, neked milyen beállításokkal ment 133-as FSB-vel, de erre a levelemre azóta sem válaszoltál. Ezek alapján úgy gondolom, vagy időközben ronccsá húztad a processzort (nem csak 1 napig), vagy soha az életben nem ment neked 133 MHz-en.
Sokáig gondolkoztam, regisztráljak-e csak azért, hogy ezt megírjam. Ma végül megtettem, mert úgy érzem, alaposan félrevezettél. -
biga
őstag
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest