Aktív témák
-
rohypnol
csendes tag
Köszi, azóta körbeérdeklődtem én is, és a 17''-nak az 1280*1024 tényleg kicsi, ha az ember messzebbről nézi a képernyőt (mint én). Ránéztem egy Fujitsu 19''-es monitorra, ott kényelmes volt az 1280*1024 (sajnálom viszont, hogy nem lehet elforgatni 90 fokkal egyik monitor képernyőjét sem, a gagyi Fujitsuét el lehetett :))
-
Alan
aktív tag
Én eddig háromfélét láttam tüzetesebben: 17'' 1024*768, 17'' 1280*1024, 19'' 1280*1024.
Szerintem ez az 1280*1024-es felbontás a 19''-oshoz a legjobb, a 17''-osnál már egyrészt rá kell feküdni a monitorra, hogy jól lásd, de még ha nagyon jó is a szemed, minden túlságosan picike. Ez persze szubjektív vélemény, meghallgatnám szívesen egy tökéletesen látó (nulla dioptriás szemű) emberét is. -
rohypnol
csendes tag
Sziasztok,
miért van az, hogy a 17''-es és a 19''-es TFT monitorok nagy részének a felbontása 1280*1024 pixel? Ez a felbontás a 17''-esekhez nagy, vagy a 19''-esekhez kicsi, esetleg mindkettőhöz jó, hogy is van ez?
Szeretnék monitort venni, a Viewsonic VX700-asán és a CTX P922E-on gondolkodom, az első ugye 17'', a második 19''-es, felbontásuk ugyanakkora, melyiket jobb, kényelmesebb nézni? (Főleg mindenféle grafikai cuccokhoz kell, azért kell a jó színvisszaadás.) Vagy csak annyiról van szó, hogy kb. 18''-hez van kitalálva ez a felbontás, és a 19'' kicsit nagyobb, a 17'' meg kisebb?
Aki már mindkettőt látta (mindenféle ph! guruk például :), megírhatná a szubjektív véleményét is :)
Hol lehet megnézni ezeket a monitorokat működés közben? MediaMarkt?
Köszi a segítséget :)
Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged