- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Tal2
tag
Na, sikerült. Eredeti Samsung monitorhoz való kábel, és ezzel megy. Mint nem tudom, melyik fajta, de ennek nincsenek természetesen analóg tüskéi. Középen kimarad pár tüske, tehát két sziget szerűen vannak a pinek. Azaz Single link DVI-D kábel.
Király! :DD
Remélem ez segíteni fog másoknak is, akik majd hasonló cipőben fognak járni, mint én.
üdvözlettel: Tal2
Kedves Moderátor! Lehet zárni a topikot -
Tal2
tag
Jel biztos, hogy van, mert látom, mikor vált üzemmódot bootolás közben, ha DVI van rajta. De se kapcsolna, ha ne lenne valami jel. OSD menüt nem tudom feldolgozható kép nélkül bekapcsolni. :(
Megpróbálom egy másik (eredeti samsung) kölcsön dvi kábellel.
Bár nekem a videókártya a gyanús. :F
[Szerkesztve] -
Tal2
tag
up!
-
Tal2
tag
Sziasztok. Adott a fenti kombináció. A vid kari Club3d. A probléma a következő.
A régi crt-mel érdekesen középre helyezte a képet(nagyon (harmadára) lekicsinyítve a méreteket), miközben bootolt, egészen a windows képernyő beállítások megjelenéséig. Ekkor rendbejött, és tökéletesen működött.
Vettem egy Samsung 172x TFT-t. D-sub csatival tökéletesen működik, de ugyanígy kicsinyít bootoláskor, és ugyanígy jól működik a win alatt.
DE most jön a csavar. Beszereztem egy DVI-D kábelt, mert ha már mindkét berendezésen van csati, akkor miért ne használnám. Kicseréltem a kábeleket, és mind bootoáls, mind ott, ahol a win képernyőnek kellene megjelennie, nincs kép, csak az írja ki a tft OSD-je, hogy unsupported video format. :O
Mi lehet a gond? Segítsetek!
Köszönöm előre is!
Tal
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest