- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEm mitha kotozkedni akarnek, de ide arozsdas boko, hogy vot ma ijje topic erre fele...: -)))
udv
neduddki -
Tal2
tag
Na, sikerült. Eredeti Samsung monitorhoz való kábel, és ezzel megy. Mint nem tudom, melyik fajta, de ennek nincsenek természetesen analóg tüskéi. Középen kimarad pár tüske, tehát két sziget szerűen vannak a pinek. Azaz Single link DVI-D kábel.
Király! :DD
Remélem ez segíteni fog másoknak is, akik majd hasonló cipőben fognak járni, mint én.
üdvözlettel: Tal2
Kedves Moderátor! Lehet zárni a topikot -
Tal2
tag
Jel biztos, hogy van, mert látom, mikor vált üzemmódot bootolás közben, ha DVI van rajta. De se kapcsolna, ha ne lenne valami jel. OSD menüt nem tudom feldolgozható kép nélkül bekapcsolni. :(
Megpróbálom egy másik (eredeti samsung) kölcsön dvi kábellel.
Bár nekem a videókártya a gyanús. :F
[Szerkesztve] -
Tal2
tag
up!
-
Tal2
tag
Sziasztok. Adott a fenti kombináció. A vid kari Club3d. A probléma a következő.
A régi crt-mel érdekesen középre helyezte a képet(nagyon (harmadára) lekicsinyítve a méreteket), miközben bootolt, egészen a windows képernyő beállítások megjelenéséig. Ekkor rendbejött, és tökéletesen működött.
Vettem egy Samsung 172x TFT-t. D-sub csatival tökéletesen működik, de ugyanígy kicsinyít bootoláskor, és ugyanígy jól működik a win alatt.
DE most jön a csavar. Beszereztem egy DVI-D kábelt, mert ha már mindkét berendezésen van csati, akkor miért ne használnám. Kicseréltem a kábeleket, és mind bootoáls, mind ott, ahol a win képernyőnek kellene megjelennie, nincs kép, csak az írja ki a tft OSD-je, hogy unsupported video format. :O
Mi lehet a gond? Segítsetek!
Köszönöm előre is!
Tal
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest