Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Ronin
aktív tag
Bizony-bizony: Addig vezet vadul az emberek többsége(mert persze vannak kivételek), amíg nem történik vele egy baleset és belegondol, hogy sokkal súlyosabb is lehetett volna.
Ez történt egyik csapattársammal is és hát szó mi szó én ott ültem hátul.
Edzésről visz haza a Talbot Samba Cabrióval(még egy haver ült az anyósülésen) és hát tolja neki rendesen. Egy hosszú négysávos úton mentünk a belső sávban a külsőben pedig előtünk egy busz. Gondolta simán befér a busz előtt így hát rálépett és befordult jobbra a busz előtt. Csak hát nagyon-nagyon gyorsan ment és már csak a tűzcsap állított meg minket. A kocsi eleje összetört, az utcában 3 óráig nem volt víz. Jött egy segítőkész ember és félretoltuk az autót, nehogy a nyakunkba varrják. Ami engem illet nem lett semmi bajom, a többiek is csak éppenhogy beütötték a fejüket, de a sokk annál nagyobb volt.
Fura volt aznap mégegyszer edzésre menni, ott volt a tűzcsap, körbe fölásva, gondolhatjátok az edző mennyire örült. Viszont most már nevetve meséljük a történteket. Azóta csapattársam és jó barátom egész óvatosan vezet.
Aktív témák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest