Hirdetés

Aktív témák

• Ronin

aktív tag

válasz dzsoni #56 üzenetére

Bizony-bizony: Addig vezet vadul az emberek többsége(mert persze vannak kivételek), amíg nem történik vele egy baleset és belegondol, hogy sokkal súlyosabb is lehetett volna.

Ez történt egyik csapattársammal is és hát szó mi szó én ott ültem hátul.
    Edzésről visz haza a Talbot Samba Cabrióval(még egy haver ült az anyósülésen) és hát tolja neki rendesen. Egy hosszú négysávos úton mentünk a belső sávban a külsőben pedig előtünk egy busz. Gondolta simán befér a busz előtt így hát rálépett és befordult jobbra a busz előtt. Csak hát nagyon-nagyon gyorsan ment és már csak a tűzcsap állított meg minket. A kocsi eleje összetört, az utcában 3 óráig nem volt víz. Jött egy segítőkész ember és félretoltuk az autót, nehogy a nyakunkba varrják. Ami engem illet nem lett semmi bajom, a többiek is csak éppenhogy beütötték a fejüket, de a sokk annál nagyobb volt.
    Fura volt aznap mégegyszer edzésre menni, ott volt a tűzcsap, körbe fölásva, gondolhatjátok az edző mennyire örült. Viszont most már nevetve meséljük a történteket. Azóta csapattársam és jó barátom egész óvatosan vezet.

Aktív témák