- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
CUx2
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben többször azzal a problémával kerültem szembe, hogy amikor elkészítek DIVX-ből egy MPG állományt, akkor a gépen megnézve az MPG-t hibátlan képet kapok, mikor viszont NERO-val kiírom belőle a VCD-t, akkor asztali DVD-n nézve (NINTAUS) egyes részek hibásak, töredezik a kép. Sajnos nem minen esetben, így nem tudom kiszűrni a hiba okát.
Találkoztatok ilyen jelenséggel?
Használt programok: Virtualdub, TMPGEnc, Nero 6.3 -
CUx2
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy letöltöttem már 3-4 olyan filmet amit egyszerűen nem tudok sem lejátszani, sem szerkeszteni. Szeretném VCD-re konvertálni, de a Virtualdub, mikor megnyitja azonnal ''Reconstructing missing index block'' móddal nyitja meg, majd miután végzett ezzel és elindítja belefagy a framserver-be.
Ha megnyitom lejátszóval - ha egyáltalán elindul - akkor azt jelzi ki, hogy kb 2 perc hosszú a film (790 MB) (Pl Media Player Classic)
Mi lehet a gond? Valami kodec hiányzik?
Kösz -
CUx2
csendes tag
Helló, kösz a segítséget.
A DVTool leírásából nekem nem derült ki, hogy az összefűzés csak mpg-hez való
A TMPGEnc-nél végül én is visszatértem egy régebbi verzióhoz, ami működik, csak szerettem volna tudni, van-e valakinek 5lete, hogy ez mitől van. (próbáltam már másik gépen, ahol működik) Most a 2.58.44.152 Plust használom.
A templateddel kapcsoatban lenne még kérdésem: tegnap kipróbáltam UVCD 1.0 verziót, és ott be lehetett állítani a Bitrate Settings oldalon a paramétereket. Ma újra próbálkoztam, és most minden beállítás le va tiltva. A paraméterek csak a 2.0-ás templaten álíthatók be - aminek viszont nem túl nagy a jelentősége, mert ott 2menetes fedolgozás van beállítva. -
CUx2
csendes tag
Helló!
Próbálkozok egy ideje én is a VCD-k készítésével, több kevesebb sikerrel.
Az UVCD template nagyon jónak tűnik, sikerült is néhány filmet már átkódolni vele.
Ami a problémám: ha megpróbáltam a DVTol-al a kétrészes AVI-kat összefűzni, akkor a program szó nélkül elfogadja bemenő paraméterként a meglévő 2 AVI-t, és kb 6-7 perc alatt legyártja az újat, aminek a mérete kb jó, viszont minden lejátszó úgy kezeli, mintha csak az első fele lene benne.
A másik gondom, hogy ha a Tmpgenc 2.521.58.169 verziót próbálom használni, akkor kódolás megkezdésekor a következő hibaüzenet jelenk meg:
Read error occured at adress 00012F40 of module 'TMPGEnc.exe' with 20656850
Tud valaki segíteni ebben?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest