Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauro
tag
Hali mindenkinek!Kuresz történt valami előrelépés az oldaladdal kapcsolatba????
-
Lauro
tag
Le van most akciózva felénk komplett Dimarson házimozi 30e-re.Nem tudjátok ez boldogúl az uvcd-vel?Ha igen akkor valószínűleg beruházok egybe.
-
Lauro
tag
Van egy problémás avi(Segítség hal lettem).A hangsáv nem a film elején kezdődik de szinkronban van a filmel.Viszont mikor át akarom kódólni akkor csuszik pár mp-t.
Arra gondoltam ,hogy a Vobsubbal lecsapom az elejét és úgy próbálom majd meg.Viszont mikor levágom a film elejét akkor 2-3mp-t siet a hang az avin.A biztonság kedvéért megpróbáltam vágni egy másik avit is és annál nem volt ilyen probléma.Egyébként a mese 25 fps-es.Lekértem a Vdubbal a file infot és az ottani adatok alapján a hangsáv 13mp-vel hosszabb mint a video.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
Lauro
tag
Van egy haverom ő is most csinál honlapot.Nem tudom milyen mélységekig jutott el a webszerkesztésben,de majd rákérdezek.
Csak azért gondoltam erre a fórum dologra,mert ez tud a legjobban életben tartani egy ilyen tartalmú holnapot +mindig van akinek nem megy valami és akkor nem kellene ide átjönni,hogy megkérdezze.
[Szerkesztve] -
Lauro
tag
Én sem vagyok otthon ebben annyira,de biztos van itt valaki a topicban aki szívesen összeütne egy ideiglenes fórumot amit majd később ki lehetne pofozni egy kicsit.
-
Lauro
tag
Ha már úgy is készülőben van az oldal akkor indíthatnál ott egy fórumot!
-
Lauro
tag
Most nézegetem a http://www.m-vcd.de/ oldalt amit az elején ajánlottál.Nézegettem az Svcd és Mvcd összehasonlítást és egy kicsit meglepődtem.Az ott látható Svcd minták nagyon torzak én is tapasztaltam ilyet mikor még a Dvdx-el kódóltam,de ez nem a formátum hanem a tömörítési módszer hibája.Egyébként az ott látható Mvcd minták nagyon bíztatóak.
-
Lauro
tag
Na majd olyan 11 körül elkezdek kisérletezni,mert addig készül a Finding Nemo.
Letöltöttem az oldaladon található mintát és nekem úgy tünt mintha folyamatosan szaggatna egy picit a Yamada lejátszón.Miért lehet ez? -
Lauro
tag
Annyit még kérdeznék,hogy az oldaladon mikor lesznek fent a leírások?
-
Lauro
tag
Már kinlódtam a Tmpgenc-el régebben ,de nekem nem jött be.Azért mindenképpen kipróbálom ezt a technikát.Ti mekkora gépekkel kódóltok?Nekem sajna csak egy 1 Ghz-s Celeronom van és ezzel eltart akár 8-9 órát is egy komplett svcd elkészítése.
-
Lauro
tag
Hello mindenkinek!Tegnap este végigolvastam a témát és elkezdett engem is érdekelni.Szoktam én is filmeket kódolgatni,de csak a hagyományos módszerrel és főleg svcd-be.Én nemTmpgenc-et hanem The FilmMachine-t használok.Egy kérdésem ill. kérésem lenne hozzád Kuresz.Lehetséges,hogy az oldaladon feltüntetett mintákat ebbe a programba is be lehet illeszteni?
Innen lehet letölteni az általam említett szoftvert:http://members.home.nl/thefilmmachine/
Kell hozzá még a CCE ami itt található:http://web.axelero.hu/intracom/index_html/prog/CCE.rar
Előre is köszi!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest