Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Ha lenne 8 cm-es hely akkor oda már csináltam volna helyet a 12cm-esnek is
Tehát sajnos nincs ezért csinálok helyet, ha meg már csinálok akkor már jó nagyot fogok csinálni, hagy szellőzzön csak rendesen. /prescott miatt, igaz olyan túlzottan nem melegszik csak maxra kell tekerni a Zalman 7000 Cu-t/ -
rambo4ésfél
senior tag
Nem kötöm az ebet a karóhoz tehát nem feltétlen kell nekem plexi!!
Gondoltam hátha van vmi ''gyári'' megoldás erre a problémára úgyhogy jöhetnek még más féle megoldások is.
A saját kis teóriámra már van is megoldás de hátha mondatok valami jobbat. -
rambo4ésfél
senior tag
A kérdés a címben!
Van egy elképzelésem ami a következő:3x5.25''-os helyre akarok berakni egy 12cm-es ami sikerült is mert a hely elég nagy sőt egy kicsit még nagyobb is csak így eléggé instabil a venti, ezért gondoltam egy plexi lapra amit méretre vágok,kifúrom,kivágom és hozzácsavarozom a ventit.
Itt viszont az a probléma hogy akkor a plexit nem tudom mivel rögzíteni mert ha ragasztok vagy csavarozok hozzá valami kis fület ami bepattanna a helyére és fixen ott tartaná az egész kis ''applikációt'' az általában letörik vagy csúnya?
Ha meg passzosra vágom a plexit, akkor nem fogja nagyon átadni a venti rezgéseit ami ugye ''nagy'' hanggal jár?
Aki csinált már hasonlót leírhatná hogy ő hogy oldotta meg!! /esetleg képekkel ha tudsz/
Más megoldások, ötletek, vélemények, javaslatok, ha van akkor esetleg tapasztalatokat szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest