Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
törölt tag
Helye a Fáradt gőzben van, de inkább be is zártam.
-
EmberXY
veterán
Ez igaz, csak így ugyebár szinte semmit nem adóznak, a haszon pofátlanul nagy.
arus12: a topiknyitással arra céloztam, hogy valószinűleg nem jó helyen van (az Infotech-be tetted), vagy pedig a kérdés nem igényelt volna külön fórumot, hiszen már meg is van válaszolva... (és valóban, még én is írtam bele, hiszen szerettem volna hozzájárulni a kérdésre adott minél konkrétabb válaszhoz
)A topik sorsáról majd a moderátorok döntenek, amint ideérnek.
-
Volt már ilyen londonlicit meg mittomén mi néven,mind baromság és beetetés.
-
EmberXY
veterán
Na látod, ezért érdemes volt új topicot nyitni..

Semmit nem adnak "ingyen", más a nyereményjáték, és más a folyamatos lehúzás.
Az oldal alján található, hogy a cég, ami "felel a dologért", Cipruson van bejegyezve, nem véletlenül.
A dolog nagyon hasonlít szerintem a piramisjátékhoz, kvázi néhány ember nagyon jól jár, pár ezer meg rosszul, mert "most éppen nem ő nyert".
Az a néhány ember éppen azt a pár ezer naivat használja ki, aki elhiszi, hogy a szájába repül a sültgalamb, és ehhez csak kattintgatnia kell. Én azon csodálkozom, hogy a törvények engedik ezt a fajta "üzleti magatartást".
Ha jó üzletet akarsz kötni, használd inkább a ph!-t.
-
arus12
csendes tag
Üdv!
Ismeri valaki ezt az oldalt?
http://www.10forintert.huJátszott már itt valaki?
Olyan ember tapasztalatát várom, aki nyert már rajta valamilyen terméket és azt természetesen meg is kapta postán.Szerintem ez túl szép, hogy igaz legyen (10 000 Ft-ért 150 000 Ft-os okostelefonok, meg hasonlók... lásd a befejezett aukciókat: http://www.10forintert.hu/auctions/f/index.html)
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)