- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
defiant9 #150 üzenetére
Igen jól olvastad!
Összecsavarozva fúrtam ki a heatpipe-ok helyét."mennyire volt nehéz/lett pontos, nem vezette el oldalra a fúró hegyét a rés?"
Nem volt könnyű, be lett fogva egy kis mozgatható satuba az összecsavarozott réz tömb(-ök), és egyikőnk ezt fogta stabilan, míg a haverom kifúrta a karos fúrógéppel.
Ráadásul az én otthoni karos fúrógépem éppen nem tud 50mm hosszot átfúrni, ezért a haverom gépét használtuk.
4-es fúróval elő-furatot csináltunk azért, hogy ne tudjon félre menni a furat a 8 mm-essel!
Ezután jött az átmérő 8mm-es fúró.
Mindegyik fúrásnál (4mm és 8 mm) kis olajos flakonból folyamatosan adagoltam a a furatokba gázolajat, mint kenő, és hűtő folyadékot,- mert színesfémet nehéz fúrni: kenődik, és könnyen megégeti a fúró végét.Minimális pontatlanságokkal (azért nem lett tökéletes, de jó lett) sikerültek a furatok, ez látszik a képeken is.
A heatpipe, és a blokk is vörösréz, így szerintem a hőtágulásuk is egyforma.
Pontosan a heatpipe átmérőjét fúrtam: 8mm-t.Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest