- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
A levélben az is benne leledzett, hogy a Szerencsejáték Rt és a fogyasztóvédők lennének illetékesek az ügyben vizsgálódni. Részemről egyelőre lezárva az ügy. Én egy ilkyen SMS-t kaptam, de ha még egy jön a másik 4 számom közül valamelyiukre, akkor a gőzhengert beindítom és megírom a levelet a másik két helyre.
-
Landsmann
addikt
Ma kaptam meg a levelet a NHH-tól, amelyben tájékoztatnak, hogy az ügyben ők nem jogosultak eljárni. Hatáskörükön kívül esik.
-
Landsmann
addikt
Róla van szó. A T-Com tudakozóban továbbra is benne van, csak a Vodásban nincs. De VOdás az illető, nem hordozott a száma, azt is kiderítettem.
-
Landsmann
addikt
A Vodás információs szám tulajdonosát a netes tudakozó simán megadja. Aki ott lakik ahol ez a kis görény, lerendezhetné a búráűját. Amúgy a NHH-nak elküldött mail alapján nem azonnal történik meg a csoda. 30 nap az átfutási idő. Az ügy végkimenetelén nem változtat az sem, hogy esetleg addigra már befejezte a küldést vagy sem. Annak idején amiket kiküldött, azok megtörtént dolgok. A Szerencsejáték Felühgyeletnek lenne még érdemes írni.
-
Landsmann
addikt
Csak egy baj van. Mivel ennek az SMS-nek a fogadásáért nem kell fizetni, hiába tiltattad le, kapni fogod úgyis. Sajnos más már tapasztalta. Csak a ténylegesen fizetős SMS-eket nem kapod, de erről a számról továbbra is, amennyiben küldeni fog. Egyébként 4 helyre megy/ment feljelentés Csabika ellen. Azok majd kivizsgálják hogy mennyire jogszerű és engedélyezett a játéka. De gyanítom kamu az egész.
-
Landsmann
addikt
A fizetős fogadott SMS/MMS tartalmakra vonatkozik. Eddig például ha megrendeltél híreket SMS/MMS-ben, akkor a megrendeléskor legombolták az árát, aztán a megrendelt ideig kaptad. Most ez úgy módosul(t) hogy megrendeled, és amíg kapod, minden egyes fogadott után fizetsz. MIndaddig, amíg nem mondod le. Tehát nem előre fizetsz egy meghatározott ideig igénybe vett szolgáltatásért, hanem megrendeled határozatlan időre és míg nem mondod le, addig minden fogadott után fizetsz. Én úgy értelmeztem, ez a tartalomszolgáltatásokra vonatkozik. Hírek, sporthírek, meg egyéb olyan információ, ami naponta változik. Ezeket a mobolszolgáltatóktól lehet megrendelni.
Tehát nem valószínű hogy egy lenyúlt telefonszámra játékra történő invitálásért fizetni kelljen. -
Landsmann
addikt
Nyugi, nem számlázzák ki. Pénteken volt számlazárásom és pont aznap kaptam az SMS-t. Nem szerepel a számlán, direkt megnéztem. Alig vártam hogy a neten hozzáférhető legyen a számlainfóm.
-
Landsmann
addikt
Elküldtem a mailt a NHH-nak. Majd ők kiderítik ki tartja fent azt a számot. De én úgy érzem, egy nagy átverés, semmilyen játék nincs a háttérben, csak átverés és a pénzlenyúlás a cél. Az SMS tartalma hemzseg a helyesírási hibától. Ha ez tényleg valós játék lenne, a szervezők ügyeltek volna arra, hogy ne legyen hibás a szöveg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest