- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Tehát egy hajléktalan nevére igényelek egy ilyen emeltdíjas izét, aztán hajléktalatól veszek egy vodás kártyát, ahol a hangpostára rányögöm a szöveget, aztán valami olcsó sms-es csomagból szétküldök egy rahedli sms-t. Ezek után hátradőlök a székben és nézem, ahogy a kajmán szigeteki bankszámlára csordogál a pézem...
Szép mondhatom. Nem beszélve arról, hogy ha minden 8.-10. ember válaszol akkor már nyereséges a rendszer...
vagy ennyire azért még nem szar a helyzet -
landsmann1
csendes tag
A SMS-ben az szerepelt, hogy küldjem vissza az IGEN szót, akkor kapok 3 kérdést, és ha helyesek a válaszok, akkor megnyerhetem a nyereményt. (Sosem hallottam olyanról aki nyert volna.
) Az SMS-ek díja 160 Ft+40 Ft ÁFA. De kicsit m,egnyugodtam, mert már fent van a számlainfó a neten, de nincs számlázva emeltdíjas SMS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest