Bluetooth headsetek minden kategóriából

Hirdetés

Icon7 VOX

A különféle PC-s perifériáiról ismert Icon7 is küldött nekünk három headsetet, melyek nevükben és színvilágukban is meglehetősen hasonlítanak egymásra. A VOX fantázianévre hallgató trió legolcsóbb tagja a további fantázianeveket nélkülöző modell, mely kis méretű, ám dizájnos dobozban érkezett. A headseten kívül hat fülbe ülő részt (3 hallójáratos és 3 "sima"), valamint egy microUSB-kábelt kapunk, a hálózati töltő tehát nem része a csomagnak.

Icon7 VOX

A kiegészítő már jóval egyszerűbben néz ki, mint a csomagolás. Egyetlen gomb van rajta, ami ugye nem egy ergonómiai csúcs, ehhez pedig gyenge minőségű műanyagok párosulnak. A kényelem és a stabilitás közepes, a hangminőség viszont a leggyengébb az egész mezőnyben: a VOX legnagyobb problémája, hogy a háttérzajt nagyon beengedi, beszélgetőpartnereink emiatt valószínűleg sokszor gondban lesznek. A szélzajra sem reagál túl jól az Icon7 legkisebb headsetje, ami főleg azért szomorú, mert a mi oldalunkon viszont nincs gond a hangminőséggel.

Icon7 VOX

A headset üzemideje 6 óra, árban ennek ezerszeresét (tehát bruttó 6000 forintot) kell érte az asztalra tennünk. Az eddig bemutatott headsetek fényében kijelenthetjük, hogy nem ez a legjobb választás a mezőnyből.

Icon7 VOX
Kényelem (max. 20) Stabilitás (max. 15) Beüzemelés (max. 5) Hangminőség (max. 25) Ergonómia (max. 15) Üzemidő (max. 15) Extrák (max. 5) Összesen
14 13 5 15 6 9 1 63

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés