Bluetooth headsetek minden kategóriából

Hirdetés

Plantronics Explorer 210

A Plantronics headsetjei már a tavalyi tesztekben is nagyon jól szerepeltek, ezért nagy érdeklődéssel bontottam ki az Explorer 210-et, mely a californiai székhelyű cég legújabb alsókategóriás modellje. Gyakorlatilag az Explorer 230 picit olcsóbb változatáról van szó, a kérdés, hogy mit vettek el a nyomottabb ár érdekében.

Plantronics Explorer 210

A jó hír az, hogy gyakorlatilag semmiben. Gyakorlatilag a külső és a belső is olyan, mint az elődnél, mely az oldalt található, kerek gomb körül látható ezüstös keret miatt egy picit talán dizájnosabb, mint az új jövevény, mely meglehetősen konszolidált dizájnt kapott. A hangminőség az árkategórián belül kifejezetten jó (bár a háttérzajokat elég nagy mértékben beengedi a headset), a kényelmi és stabilitási faktor is jó, az ergonómia pedig egyenesen kiváló, a hangerőszabályzó gombok mellett egy ki/bekapcsoló csúszka is került a headsetre, melynek használatával kímélni tudjuk az akkumulátort. A 7 órás üzemidő mondjuk enyhe visszalépés, cserébe az Explorer 210 kereken 500 forinttal olcsóbb az Explorer 230-nál, jelenleg 6500 magyar pénzt kell érte az asztalra tennünk. Magán a kiegészítőn kívül csak egy microUSB-s töltőt kapunk ezért az árért.

Plantronics Explorer 210
Kényelem (max. 20) Stabilitás (max. 15) Beüzemelés (max. 5) Hangminőség (max. 25) Ergonómia (max. 15) Üzemidő (max. 15) Extrák (max. 5) Összesen
17 14 5 19 13 10,5 1 79,5

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés